De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is vaak moeilijk om goed te doen en echt voor God te leven. Daarom heeft de Heer als hulp voor ons zijn Heil'ge Geest gegeven. Waar je ook bent of.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is vaak moeilijk om goed te doen en echt voor God te leven. Daarom heeft de Heer als hulp voor ons zijn Heil'ge Geest gegeven. Waar je ook bent of."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het is vaak moeilijk om goed te doen en echt voor God te leven. Daarom heeft de Heer als hulp voor ons zijn Heil'ge Geest gegeven. Waar je ook bent of wat je ook doet, Hij wil je steeds weer leren om door je hele doen en laten heen de Vader te vereren. Wanneer Gods Geest je leven leidt, dan zul je pas gaan merken, dat zijn aanwezigheid je vrede geeft en altijd zal versterken. Refrein: Liefde, blijdschap, vrede, goedheid en ook trouw. Wil de Heer je leren, door de Heil'ge Geest in jou. Luisterlied: http://www.youtube.com/watch?v=q0q-8yC3ypYhttp://www.youtube.com/watch?v=q0q-8yC3ypY

3

4

5

6 liefdevreugdevrede geduld geloof vrien- delijk- lijkheid zacht- moedig- heid goedheid zelf- beheer- sing

7 liefdevreugdevrede geduld geloof vrien- delijk- lijkheid zacht- moedig- heid goedheid zelf- beheer- sing

8 liefdevreugdevrede geduld geloof vrien- delijk- lijkheid zacht- moedig- heid goedheid zelf- beheer- sing

9 liefdevreugdevrede geduld geloof vrien- delijk- lijkheid zacht- moedig- heid goedheid zelf- beheer- sing

10 liefdevreugdevrede geduld geloof vrien- delijk- lijkheid zacht- moedig- heid goedheid zelf- beheer- sing

11 Jezus - uw liefde in mij Jezus - uw vreugde in mij Jezus - uw vrede in mij Jezus - uw geduld in mij Jezus - uw vriendelijkheid in mij Jezus - uw goedheid in mij Jezus - uw geloof in mij Jezus - uw zachtmoedigheid in mij Jezus - uw zelfbeheersing in mij

12 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft. (Galaten 5:22-23)

13

14

15

16 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft. (Galaten 5:22-23)

17 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft. 1.Leren 2.Bidden 3.Kijken

18


Download ppt "Het is vaak moeilijk om goed te doen en echt voor God te leven. Daarom heeft de Heer als hulp voor ons zijn Heil'ge Geest gegeven. Waar je ook bent of."

Verwante presentaties


Ads door Google