De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Preek 1 Petrus 4: 7-11. Het einde is dichtbij Zijn we op een goede manier kerk van Christus? Is Hij blij met wat we doen? Valt de kerk soms tegen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Preek 1 Petrus 4: 7-11. Het einde is dichtbij Zijn we op een goede manier kerk van Christus? Is Hij blij met wat we doen? Valt de kerk soms tegen?"— Transcript van de presentatie:

1 Preek 1 Petrus 4: 7-11

2 Het einde is dichtbij Zijn we op een goede manier kerk van Christus? Is Hij blij met wat we doen? Valt de kerk soms tegen?

3 Het einde is dichtbij Gevoel van urgentie, noodzaak Met z’n allen gemeente van Christus vormen, anders gaat het niet goed! Het einde van alles (en allen) is dichtbij (vs. 7) Het oordeel van Christus komt (vs. 5-6) Moet ik scherper zijn?

4 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden …zodat u kunt bidden - 1 Pet. 4:7 Bidden: tijd doorbrengen met God Mijn drukte en prioriteiten worden minder belangrijk Kom maar bij de eeuwige God! Dan gaat je leven in slowmotion

5 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben In de gemeente deelt God Geest en gaven uit Wees zuinig op de contacten in de gemeente, werk daar aan Welkom in Gods huis!

6 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben …want liefde bedekt tal van zonden - 1 Pet. 4:8 Misverstanden niet accepteren, maar er aan werken Liefde herstelt relaties en bedekt zonden Kijk maar naar Jezus!

7 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben Wees gastvrij voor elkaar, zonder te klagen - 1 Pet. 4:9 Je hart en je huis openstellen Een pleisterplek voor wie dat nodig heeft Open hart voor anderen, ook buiten de kerk

8 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben door Gods gaven goed te beheren in woorden en daden Gaven om te spreken …als God zelf maar aan het woord komt Gaven om te doen …als je maar werkt vanuit Gods kracht

9 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben door Gods gaven goed te beheren in woorden en daden God sponsort de kerk met zijn gaven Daarom moeten we zijn gaven goed gebruiken en beheren

10 Het einde is dichtbij daarom moet je veel bidden en je broers en zussen in de kerk innig liefhebben door Gods gaven goed te beheren in woorden en daden Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis.


Download ppt "Preek 1 Petrus 4: 7-11. Het einde is dichtbij Zijn we op een goede manier kerk van Christus? Is Hij blij met wat we doen? Valt de kerk soms tegen?"

Verwante presentaties


Ads door Google