De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Het einde aller dingen is nabij, zo weest dan nuchter, waakt in de gebeden, vurig van hart en staat elkander bij; liefde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Het einde aller dingen is nabij, zo weest dan nuchter, waakt in de gebeden, vurig van hart en staat elkander bij; liefde."— Transcript van de presentatie:

1 Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Het einde aller dingen is nabij, zo weest dan nuchter, waakt in de gebeden, vurig van hart en staat elkander bij; liefde dekt alle ongerechtigheden.

2 Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Staat voor elkander open, dient elkaar, ieder gelijk hij gaven heeft gekregen; maakt om u heen het heil des Heren waar en deelt met een ruim hart Gods grote zegen.

3 Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Als iemand spreekt, hij spreke vrank en vrij als iemand dient, hij diene met zijn daden, dat God in taal en taak verheerlijkt zij: Woord van zijn Woord, genade voor genade.

4 Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Door Jezus den Messias wien behoort de kracht, de heerlijkheid alle de dagen; zo weest nu waakzaam en gedenkt het woord het einde aller dingen heeft geslagen.

5 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Liedboek 106 Vers 1, 2, 3 en 4 Het einde aller dingen is nabij, zo weest dan nuchter, waakt in de gebeden, vurig van hart en staat elkander bij; liefde."

Verwante presentaties


Ads door Google