De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sta op en schitter. Jesaja 60:1-3 1 Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. 2 Duisternis bedekt de aarde en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sta op en schitter. Jesaja 60:1-3 1 Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. 2 Duisternis bedekt de aarde en."— Transcript van de presentatie:

1 Sta op en schitter

2 Jesaja 60:1-3 1 Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. 2 Duisternis bedekt de aarde en donkerte de naties, maar over jou schijnt de HEER, zijn luister is boven jou zichtbaar. 3 Volken laten zich leiden door jouw licht, koningen door de glans van je schijnsel.

3 Exodus 34:29-31 Mozes daalde de Sinai af, met de twee platen van het verbond bij zich. Hij wist niet dat zijn gezicht glansde doordat hij met de HEER had gesproken. 30 Toen A ä ron en de andere Isra ë lieten de glans op Mozes ’ gezicht zagen, durfden zij niet naar hem toe te gaan, 31 maar Mozes riep hen bij zich.

4 Matthe ü s 17:5-7 5 … en uit de wolk klonk een stem: ‘ Dit is mijn geliefde Zoon, in hem vind ik vreugde. Luister naar hem! ’ 6 Toen de leerlingen dit hoorden, wierpen ze zich neer en verborgen uit angst hun gezicht. 7 Jezus kwam dichterbij, raakte hen aan en zei: ‘ Sta op, jullie hoeven niet bang te zijn. ’


Download ppt "Sta op en schitter. Jesaja 60:1-3 1 Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. 2 Duisternis bedekt de aarde en."

Verwante presentaties


Ads door Google