De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®"— Transcript van de presentatie:

1 Sporten met meer dan een pondje teveel

2 Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves® om verantwoord te sporten. Gewichtsverlies is een optie en wordt gefaciliteerd door BigMoves®. Verantwoorde lessen staan voorop.

3 Doel Fysieke inspanning Verbeteren conditie Plezier in bewegen Even weg uit de dagelijkse sleur Ontspanning door inspanning Eventueel gewicht verliezen

4 BigMoves® Is een sportclub Is geen afvalclub

5 3 onderdelen Sport Mental coaching Voedingsadvies

6 Sport beginners In 3 maanden opbouwen van sidestep naar steples. Programma van op elkaar volgende stappen. Een aantal ‘verboden’ stappen in verband met de veiligheid.

7 Sport gevorderd Uitgaand van het geleerde bij de beginners. Steplessen, hoger tempo. Goede instructie. Verboden passen.

8 De motoriek bij overgewicht Aandachtspunten: evenwicht snelheid draaibaarheid omvang neerwaartse druk

9 Mental coaching Facultatief bij de beginnersgroep. Na circa 5 weken en na 10 weken. Groepsgesprek van een uur. Uitgevoerd door een psycholoog die affiniteit heeft met deze doelgroep. Mogelijkheid tot individuele gesprekken.

10 Voedingsadvies Facultatief bij de beginnersgroep. Bijhouden van het voedingspatroon gedurende die dagen. Maken van een rapport n.a.v. deze registratie. Voedingsbijeenkomst van een uur. Uitgevoerd door een diëtist of deskundige.

11 Aanspreektoon Wordt bepaald door het mensbeeld. Niet “dit doen we en jij doet dat”, maar “dit is de basis en wie meer wil kan dat doen”. Niet “jij hebt een probleem”, maar “fijn dat je hier komt sporten”. Het bewegen is het doel.

12 Waarom BigMoves®? 10 jaar ervaring met deze doelgroep. Bekend met veel lichamelijke beperkingen en de mogelijkheden die er dan zijn. Gedegen programma, blessurearm trainen. Gedegen begeleiding van de instructeurs in de opstartfase

13 Wat biedt BigMoves® u? Alleengebruikersrecht in uw regio. Begeleiding van uw docenten. Gesprekken met uw diëtist. Gesprekken met uw psycholoog of inbreng van een psycholoog. Voorbeeldlessen, lesbegeleiding.

14 Foto’s

15


Download ppt "Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®"

Verwante presentaties


Ads door Google