De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bereken: Welke uitspraken zijn WAAR? Met de letters van de ware uitspraken kan je een woord vormen. Uitspraak AEen ruit is ook een parallellogram. EAlle.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bereken: Welke uitspraken zijn WAAR? Met de letters van de ware uitspraken kan je een woord vormen. Uitspraak AEen ruit is ook een parallellogram. EAlle."— Transcript van de presentatie:

1

2 Bereken:

3 Welke uitspraken zijn WAAR? Met de letters van de ware uitspraken kan je een woord vormen. Uitspraak AEen ruit is ook een parallellogram. EAlle vierhoeken met loodrechte diagonalen zijn ruiten. IDe diagonalen van een vierkant snijden elkaar in het midden. REen parallellogram met loodrechte diagonalen is een ruit. UTwee opeenvolgende hoeken van een ruit kunnen 50° en 140° zijn. SDe diagonalen van een rechthoek verdelen de rechthoek in 4 gelijkbenige driehoeken. NElke rechthoek is ook een vierkant. PDe overstaande zijden van een parallellogram zijn altijd even lang. MDe diagonalen van een ruit verdelen die ruit in 4 rechthoekige driehoeken. TDe diagonalen van een vierkant zijn niet altijd even lang.

4 Zet om naar een kommagetal:

5 Teken een rechthoek ABCD zodat diagonaal |AC| = 6 cm.

6 Zet om naar een breuk:

7 Een smartphone wordt vandaag 20% duurder en kost nu 360 EURO. Wat was de prijs gisteren?

8 Bereken:


Download ppt "Bereken: Welke uitspraken zijn WAAR? Met de letters van de ware uitspraken kan je een woord vormen. Uitspraak AEen ruit is ook een parallellogram. EAlle."

Verwante presentaties


Ads door Google