De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inleiding op de functies van dorpshuizen Een schema om de gedachtengang over de functie van een dorpshuis op gang te brengen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inleiding op de functies van dorpshuizen Een schema om de gedachtengang over de functie van een dorpshuis op gang te brengen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inleiding op de functies van dorpshuizen Een schema om de gedachtengang over de functie van een dorpshuis op gang te brengen

3 1. Ontmoetingsplaats Centrale plaats in het dorp Openbaar Laagdrempelig 2. Onderdak verenigingen Multifunctioneel Betaalbaar 3. Maatschappelijk verhuurder en aanbieder van activiteiten Vaste huurders en activiteiten die bijdragen aan de leefbaar- heid van het dorp. Bijv: Medische voorzieningen Ouderen eetcafé Dagopvang zorg 4. Commercieel verhuurder en aanbieder van activiteiten (Vaste) huurders en activiteiten die niet bijdragen aan de leefbaarheid, maar wel bijdragen aan de exploitatie van het dorpshuis

4 Vragen n.a.v. het schema: Welke functies hebben we? Welke functies zijn goed ingevuld? Welke functies zijn niet goed ingevuld? Verbeteren ze de functie voor het dorp? Zijn ze lucratief voor de exploitatie? Vormen ze een risico voor de (toekomstige) bedrijfsvoering? Klopt de verhouding? Zijn we tevreden of gaan we aanpassen?


Download ppt "Inleiding op de functies van dorpshuizen Een schema om de gedachtengang over de functie van een dorpshuis op gang te brengen."

Verwante presentaties


Ads door Google