De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Integratiefase Introductie 30 september 2013 Doel De student toont aan dat hij: de verschillende rollen op masterniveau beheerst en effectief kan inzetten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Integratiefase Introductie 30 september 2013 Doel De student toont aan dat hij: de verschillende rollen op masterniveau beheerst en effectief kan inzetten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Integratiefase Introductie 30 september 2013

3 Doel De student toont aan dat hij: de verschillende rollen op masterniveau beheerst en effectief kan inzetten in zijn eigen werksituatie. de rollen heeft geïnternaliseerd, waardoor hij deze rollen ook in de toekomst in zijn werk op de juiste wijze in kan zetten (duurzaamheid). De student toont aan welke meerwaarde dit oplevert voor de school / instelling Zich ontwikkeld heeft op de 9 houdingsp.i.’s, die het uitvoeren van de rollen ondersteunen.

4 Producten Beeldverslag –VoorbeeldVoorbeeld –voorbeeldvoorbeeld Praktijkpublicatie –criteria van het betreffende blad

5 Hulpmiddelen Blogs / Prezi’s / posters / foto’s Rolontwikkeling in sb-gesprekken Presentaties / activiteiten op werkplek –Denk ook aan activiteiten m.b.t. je onderzoek –Neem op, met toestemming van collega’s of studenten / leerlingen (beleid van school?)

6 Vorm Vorm is vrij, neem een medium dat bij je past. Vorig jaar: blogs, prezi’s, i-books, e- magazines, glossy’s, PPP’s…. Verras jezelf!

7 Criteria Twee beoordelingsrubrieken –Criteria rolontwikkeling –Criteria 9 houdingsp.i.’s –Nog in concept, liggen voor laatste feedback bij lectoren

8 Begeleiding In de I-fase krijg je begeleiding van je SB-er Er is een ondersteunend programma met workshops –schrijven voor vakblad, –media en onderwijs, hulp bij vormgeving beeldverslag –La’s (opfrissen concepten) Vragen naar: d.hooijmaijers@fontys.nl

9


Download ppt "Integratiefase Introductie 30 september 2013 Doel De student toont aan dat hij: de verschillende rollen op masterniveau beheerst en effectief kan inzetten."

Verwante presentaties


Ads door Google