De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Spoorzoekers nieuwe stijl Beste jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 Vandaag beginnen we met spoorzoekers op een nieuwe manier. Voortaan maken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Spoorzoekers nieuwe stijl Beste jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 Vandaag beginnen we met spoorzoekers op een nieuwe manier. Voortaan maken."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Spoorzoekers nieuwe stijl Beste jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 Vandaag beginnen we met spoorzoekers op een nieuwe manier. Voortaan maken wij op de zondag voor spoorzoekers een overzicht van de preek, aan de hand van 3 punten: De bijbel, God en ons zelf. Dit overzicht laten we tijdens de preek zien. Schrijf lekker mee en volgende week ben je van harte welkom om door te praten over de preek van vandaag. Tot dan! Mededeling:

2 Reformatie 1 Koningen 18: 21-39

3 De Bijbel Achab (geld is mijn god) Elia (de Heer is mijn God) Baal een machteloze god Afgod welvaart De Heer bekeert harten Levende God Vader van Christus Hij hoort Zorgt voor mensen Hij antwoordt Geeft zijn zoon Liefde Helpt te volgen Afgoderij? Niet kiezen? Vrij blijven(d) Vertrouwen? In nood, los van God Verbinden met God Achter God aan Afhankelijk biddend Over God Over ons

4 Reformatie 1 Koningen 18: 21-39


Download ppt "Welkom Spoorzoekers nieuwe stijl Beste jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 Vandaag beginnen we met spoorzoekers op een nieuwe manier. Voortaan maken."

Verwante presentaties


Ads door Google