De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vertel het Maar Kerstproject 2008 Geloven is…….. ‘Geloven is: zeker weten dat God de waarheid spreekt’. zondag 30 november.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vertel het Maar Kerstproject 2008 Geloven is…….. ‘Geloven is: zeker weten dat God de waarheid spreekt’. zondag 30 november."— Transcript van de presentatie:

1 Vertel het Maar Kerstproject 2008 Geloven is…….

2 ‘Geloven is: zeker weten dat God de waarheid spreekt’. zondag 30 november

3 Gabriël bij Zacharias in de tempel Zacharias kan het niet geloven, maar wat God beloofd doet Hij altijd. Hij spreekt de waarheid. Zijn Woord, de Bijbel, is de waarheid.

4 ‘ Geloven is: vast vertrouwen op Gods goedheid’. zondag 7 december

5 Gabriël bij Maria Maria vertrouwt op God. Ze gelooft wat de engel zegt: Ze zal een Zoon krijgen. Ze moet Hem Jezus noemen. Hij zal tot in eeuwigheid Koning zijn.

6 ‘Geloven is: samen praten en zingen over Gods liefde’. zondag 14 december

7 Maria bij Elisabeth Samen praten en zingen ze over hun grote geheim. Ze delen hun geloof in de komst van de Zoon van God

8 ‘Geloven is: het ongelooflijke, goede nieuws aannemen’. zondag 21 december

9 Gabriël bij Jozef Jozef weet het niet meer, zoveel vragen. Gabriël vertelt van het wonder: Maria’s Kind is gegeven door God’s Geest. Jozef neemt dit goede nieuws aan. De vragen worden uitroeptekens.

10 ‘Geloven is: Jezus als Gods geschenk ontvangen’. kerstfeest 25 december

11 Jezus geboren De engel zegt: ‘Vandaag is de Redder geboren.’ Gods grote cadeau, Jezus zijn Zoon, is gegeven. Wij mogen dit in geloof aannemen.

12 Jezus geboren De engel zegt: ‘Vandaag is de Redder geboren.’ Gods grote cadeau, Jezus zijn Zoon, is gegeven. Wij mogen dit in geloof aannemen.

13 Kerstfeest

14 Vertel het Maar © Carole van Dueren den Hollander-Heming


Download ppt "Vertel het Maar Kerstproject 2008 Geloven is…….. ‘Geloven is: zeker weten dat God de waarheid spreekt’. zondag 30 november."

Verwante presentaties


Ads door Google