De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Alliantie A2 Hooggelegen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Alliantie A2 Hooggelegen"— Transcript van de presentatie:

1 Alliantie A2 Hooggelegen

2 Manager Projectbeheersing A2Hooggelegen
Dafra van Engelen Manager Projectbeheersing A2Hooggelegen

3 Project A2 Hooggelegen Aanleg: ombouw naar 2 x 5 rijstroken, < 2 km, 5 grote kunstwerken, invlechten in bestaande Rijksweg, Complex: uitvoering in het verkeer A2 > mvt/dag, Afslag Utrecht Centrum > mvt/dag Complex: In samenwerking met omgeving: omwonenden, architecten, vergunningverleners Complex: meerdere opdrachtgevers Gemaal Onderhoud en opvijzelen de Meernbrug Gemeentelijke infrastructuur Stadsweg en Taatse viaduct. WRK-leiding voor Waternet Tijdsdruk: gunning 1/11/2007, openstelling 2010 geen ontwerp, geen vergunningen en werkterrein niet bouwrijp

4 Darwin “Nature comprises of selfish creatures who only coöperate if that is mutually beneficial” Prisonersdilemma: Is het in dergelijke situaties beter om samen te werken met de ander of om voor de snelle winst te gaan? Als men voorziet dat een dergelijke situatie met dezelfde partijen vaker zal voorkomen is het beter om samen te werken (en beide te zwijgen in het voorbeeld). Is de ontmoeting eenmalig dan kan dit anders liggen.

5 Expeditie A2 Hooggelegen
Fundamenteel andere werkwijze: Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen Delen van de lusten en de lasten Benutten van elkaars sterke kanten Best for project 5

6 Speeddate (2 min. p.p.) Wat zijn jouw drijfveren om deze opleiding te volgen? of Wat zijn jouw drijfveren om aan deze workshop mee te doen?

7 Toevallige kansen benutten

8 “De manier van samenwerken en met wie je samenwerkt is bepalend voor het resultaat en plezier in het werk” “Laat je niet kneden door je omgeving, kneedt zelf” “Doe de dingen die je doet met aandacht”

9 Wat wordt jouw rol straks?


Download ppt "Alliantie A2 Hooggelegen"

Verwante presentaties


Ads door Google