De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie ben ik? ‘Het spel waarbij je supersnel een beroemd persoon moet raden!’ Klik om te beginnen! Fijn dat je meedoet!! Druk op ENTER. Stach presenteert.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie ben ik? ‘Het spel waarbij je supersnel een beroemd persoon moet raden!’ Klik om te beginnen! Fijn dat je meedoet!! Druk op ENTER. Stach presenteert."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie ben ik? ‘Het spel waarbij je supersnel een beroemd persoon moet raden!’ Klik om te beginnen! Fijn dat je meedoet!! Druk op ENTER. Stach presenteert met trots:

3 De regels Veel plezier!! 1. Raad met je vrienden welke persoon het waarschijnlijk is. 2. Wie het weet drukt op ‘klaar’. 3. Geef de drukker 1 punt als het goed is, -1 als het fout is! Ik heb het gelezen! Druk weer op ENTER!

4 We gaan nu… Beginnen!! Stilte A.U.B. Tips: 1.Doe nooit dingen die je niet worden gevraagd! 2.Als er ENTER staat moet je ook op enter klikken. 3.Spelen maar! Klikken = Sluit uitleg Druk op ENTER!

5 Klaar! Info: Een vrouw, dochters… Belangrijk man… Leider… Foto… Je kent hem… De foto is van… Ken je de persoon die je straks te zien krijgt? Druk dan op klaar. Klik om de persoon te zien! Het kan even duren!

6 EVEN GEDULD A.U.B. WE ZIJN BEZIG… Er is gedrukt… We gaan nu het antwoord laten zien… Denk aan de regels!

7 OBAMA! PRESIDENT VS. Het goede antwoord: Klik op ENTER!

8 Klaar! Info: Oorlogen… Dood… Leider… Foto… Je kent hem misschien… Leger… De foto is van… Ken je de persoon die je straks te zien krijgt? Druk dan op klaar. Klik om de persoon te zien! Het kan even duren!

9 EVEN GEDULD A.U.B. WE ZIJN BEZIG… Er is gedrukt… We gaan nu het antwoord laten zien… Denk aan de regels!

10 ADOLF HITLER! (2 E WERELDOORLOG) Het goede antwoord: Klik op ENTER!

11 Klaar! Info: Jong… Maker… Leider sites… Foto… Je kent hem misschien… De foto is van… Ken je de persoon die je straks te zien krijgt? Druk dan op klaar. Klik om de persoon te zien! Het kan even duren!

12 EVEN GEDULD A.U.B. WE ZIJN BEZIG… Er is gedrukt… We gaan nu het antwoord laten zien… Denk aan de regels!

13 STACH REDEKER MAKER SPEL Het goede antwoord: Klik op ENTER!

14 Klaar! Info: Oorlog… Waterloo… Leider… Foto… Je kent hem misschien… De foto is van… Ken je de persoon die je straks te zien krijgt? Druk dan op klaar. Klik om de persoon te zien! Het kan even duren!

15 EVEN GEDULD A.U.B. WE ZIJN BEZIG… Er is gedrukt… We gaan nu het antwoord laten zien… Denk aan de regels!

16 NAPOLEON BONAPARTE (SLAG BIJ WATERLOO) Het goede antwoord: Klik op ENTER!

17 Klaar! Info: Uitvinder… Bellen… Best beroemd… Foto… Je kent hem waarschijnlijk niet… De foto is van… Ken je de persoon die je straks te zien krijgt? Druk dan op klaar. Klik om de persoon te zien! Het kan even duren!

18 EVEN GEDULD A.U.B. WE ZIJN BEZIG… Er is gedrukt… We gaan nu het antwoord laten zien… Denk aan de regels!

19 ALEXANDER GRAHAM BELL UITVINDER TELEFOON Het goede antwoord: Klik op ENTER!

20 De winnaar: Wie heeft de meeste punten? Die is de winnaar van het spel. De andere kunnen het spel nog een keer spelen. Of met andere personen. In elk geval is jouw kennis heel goed! Nog veel speelplezier! Afsluiten! Speel opnieuw!


Download ppt "Wie ben ik? ‘Het spel waarbij je supersnel een beroemd persoon moet raden!’ Klik om te beginnen! Fijn dat je meedoet!! Druk op ENTER. Stach presenteert."

Verwante presentaties


Ads door Google