De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het leven In het leven zijn er momenten Waarop je iemand erg mist, En die iemand zou je uit je dromen willen laten opstaan Om haar stevig in je armen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het leven In het leven zijn er momenten Waarop je iemand erg mist, En die iemand zou je uit je dromen willen laten opstaan Om haar stevig in je armen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het leven

3 In het leven zijn er momenten Waarop je iemand erg mist, En die iemand zou je uit je dromen willen laten opstaan Om haar stevig in je armen te houden! In het leven zijn er momenten Waarop je iemand erg mist, En die iemand zou je uit je dromen willen laten opstaan Om haar stevig in je armen te houden!

4 Wanneer er een poort naar geluk gesloten wordt, Gaat er een andere open, maar wij, Wij blijven kijken naar de gesloten deur En hechten geen waarde aan de poort die net open is gegaan. Wanneer er een poort naar geluk gesloten wordt, Gaat er een andere open, maar wij, Wij blijven kijken naar de gesloten deur En hechten geen waarde aan de poort die net open is gegaan.

5 Vertrouw niet op schijn; die is vaak bedrieglijk. Let niet te veel op rijkdom; die zal verdwijnen. Vertrouw niet op schijn; die is vaak bedrieglijk. Let niet te veel op rijkdom; die zal verdwijnen. Zoek iemand die je laat lachen, Want één lach is voldoende om van de meest trieste dag een betere dag te maken. Zoek iemand die jouw hart laat lachen! Zoek iemand die je laat lachen, Want één lach is voldoende om van de meest trieste dag een betere dag te maken. Zoek iemand die jouw hart laat lachen!

6 - Droom wat je wilt dromen. - Ga daarheen waar je naar toe wil gaan. - Probeer te zijn wie je wil zijn. - Droom wat je wilt dromen. - Ga daarheen waar je naar toe wil gaan. - Probeer te zijn wie je wil zijn. Omdat het leven uniek is en er slechts één mogelijkheid bestaat om de dingen te doen die we willen doen. Omdat het leven uniek is en er slechts één mogelijkheid bestaat om de dingen te doen die we willen doen.

7 De boffers hebben niet per se het beste van het beste. Zij zoeken gewoonweg het beste van wat zij op hun weg tegenkomen.

8 De mooiste toekomst zal altijd afhangen van de noodzaak om het verleden te vergeten. Je zult niet vooruit kunnen in je leven zolang je de fouten van het verleden en alles wat jouw hart pijn doet niet overwonnen zult hebben. De mooiste toekomst zal altijd afhangen van de noodzaak om het verleden te vergeten. Je zult niet vooruit kunnen in je leven zolang je de fouten van het verleden en alles wat jouw hart pijn doet niet overwonnen zult hebben.

9 Wanneer je als kind huilt, dan lacht je hele omgeving. Leef het leven volop, haal alles uit het leven, zodat je altijd zult lachen, ondanks de tranen van anderen. Wanneer je als kind huilt, dan lacht je hele omgeving. Leef het leven volop, haal alles uit het leven, zodat je altijd zult lachen, ondanks de tranen van anderen.

10 Stuur deze boodschap naar die mensen, die belangrijk zijn voor je. Stuur deze boodschap naar die mensen, die belangrijk zijn voor je.

11 … Zoals ik dat doe …

12 … aan degenen die je leven getekend hebben...

13 … aan degenen die je hebben laten lachen toen je er echt behoefte aan had... … aan degenen die je hebben laten lachen toen je er echt behoefte aan had...

14 … aan degenen die je positievedingen lieten zien toen je in de put zat...

15 … aan je vrienden...

16 … aan degenen die je niet kunt missen. … aan degenen die je niet kunt missen.

17 En als je dit niet opstuurt, wees niet bang...... dan overkomt je verder niets ergs.

18 Dan laat je alleen de kans liggen om met dit bericht iemand te verblijden. Dan laat je alleen de kans liggen om met dit bericht iemand te verblijden.

19 Het leven laat zich niet tellen door het aantal keren dat je adem hebt gehaald, maar door het aantal adembenemende momenten. Het leven laat zich niet tellen door het aantal keren dat je adem hebt gehaald, maar door het aantal adembenemende momenten.

20 .......... (dit is mooi ! ! !)

21 .....

22 Op Opjulliegezondheid!


Download ppt "Het leven In het leven zijn er momenten Waarop je iemand erg mist, En die iemand zou je uit je dromen willen laten opstaan Om haar stevig in je armen."

Verwante presentaties


Ads door Google