De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN."— Transcript van de presentatie:

1

2 LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LEVENSFILOSOFIELEVENSFILOSOFIE

3 LIEFDE is niet kunnen haten, wat je ook is aangedaan. Als je kan beminnen boven alle pijn en smart, dan is er echte LIEFDE. LIEFDE is niet kunnen haten, wat je ook is aangedaan. Als je kan beminnen boven alle pijn en smart, dan is er echte LIEFDE.

4 Ween niet voor iemand die niet voor jou zou wenen.

5 Goede VRIENDEN zijn moeilijk te vinden, moeilijker te verlaten, en onmogelijk te vergeten

6 Je kan maar zover geraken als je wilt geraken.

7 ACTIES zijn duidelijker dan woorden.

8 Het ERGSTE is iemand van wie je houdt, zien houden van een ander.

9 Laat het verleden je niet tegenhouden, je mist het beste. Laat het verleden je niet tegenhouden, je mist het beste.

10 HET LEVEN IS KORT, als je niet af en toe stilstaat en rondkijkt kan het voorbij zijn.

11 EEN ECHTE VRIEND is als een klavertje-vier, MOEILIJK TE VINDEN en EEN GELUK OM TE HEBBEN. EEN ECHTE VRIEND is als een klavertje-vier, MOEILIJK TE VINDEN en EEN GELUK OM TE HEBBEN.

12 Sommigen maken de wereld SPECIAAL, gewoon door er te zijn Sommigen maken de wereld SPECIAAL, gewoon door er te zijn

13 ECHTE VRIENDEN zijn de verwanten die GOD ons vergat te geven.

14 Als het PIJN doet om te kijken, en je bent BANG om vooruit te kijken, en je bent BANG om vooruit te kijken, kijk dan opzij en je zal er je ECHTE VRIENDEN zien. Als het PIJN doet om te kijken, en je bent BANG om vooruit te kijken, en je bent BANG om vooruit te kijken, kijk dan opzij en je zal er je ECHTE VRIENDEN zien.

15 Vrienden zijn EEUWIG WARE VRIENDSCHAP STOPT NOOIT. WARE VRIENDSCHAP STOPT NOOIT.

16 Goede vrienden zijn als STERREN, Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er zijn. Goede vrienden zijn als STERREN, Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er zijn.

17 Kijk niet somber. Je weet nooit wie er verliefd wordt op je glimlach. Kijk niet somber. Je weet nooit wie er verliefd wordt op je glimlach.

18 Wat te doen als de enige persoon die je verdriet kan stoppen, je verdriet berokkent?

19 Niemand is perfekt, tot je er verliefd op wordt. Uiteindelijk komt alles goed. Als het niet goed is, is het nog niet het einde.

20 De meeste mensen wandelen in en uit je leven, maar enkel VRIENDEN laten voetsporen na in je hart.

21 BEDENK, Liefde is een reis, geen bestemming. Werk alsof je geen geld nodig hebt, Bemin alsof je nooit gekwetst bent, En dans alsof er niemand kijkt. BEDENK, Liefde is een reis, geen bestemming. Werk alsof je geen geld nodig hebt, Bemin alsof je nooit gekwetst bent, En dans alsof er niemand kijkt. Pictures by m-j Music in your eyes


Download ppt "LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE begint met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN."

Verwante presentaties


Ads door Google