De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken. We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken. We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken."— Transcript van de presentatie:

1

2 We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken. We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken. Con Music.

3 Het meest spijtige in ons leven zijn de risico’s, die we niet hebben genomen. Als je denkt dat iets je gelukkig kan maken, Ga er dan ook voor. Bedenk dat je daarvoor maar één kans krijgt. Het meest spijtige in ons leven zijn de risico’s, die we niet hebben genomen. Als je denkt dat iets je gelukkig kan maken, Ga er dan ook voor. Bedenk dat je daarvoor maar één kans krijgt.

4 Bij deze presentatie vindt waarschijnlijk een discussie plaats waaruit actiepunten voortkomen. Met PowerPoint kunt u tijdens de presentatie deze actiepunten bijhouden. •Klik tijdens de diavoorstelling op de rechtermuisknop •Selecteer Aantekening •Selecteer het tabblad Actiepunten •Typ actiepunten als deze ter sprake komen •Klik op OK om dit dialoogvenster te sluiten Er wordt automatisch een dia aan het einde van de presentatie toegevoegd met daarop de door u opgegeven punten. Ware liefde kent geen gelukkig einde… Ware liefde kent geen gelukkig einde… Dat komt omdat ware liefde geen einde heeft… Dat komt omdat ware liefde geen einde heeft…

5 God sluit nooit een deur, zonder een venster open te laten… God sluit nooit een deur, zonder een venster open te laten…

6 Geluk is als parfum, Je kan er niemand mee besprenkelen, zonder dat je ook een paar druppels op jezelf morst. Geluk is als parfum, Je kan er niemand mee besprenkelen, zonder dat je ook een paar druppels op jezelf morst.

7 Het leven is als een zak chocolade – nootjes Je weet nooit wie ze voor je gekraakt heeft. Het leven is als een zak chocolade – nootjes Je weet nooit wie ze voor je gekraakt heeft.

8 “Één schepje meedeelzaamheid… Twee schepjes bezorgdheid… Één schepje vergevingsgezindheid… Af en toe een knuffel… Roer alles door mekaar. Maakt vrienden voor altijd” “Één schepje meedeelzaamheid… Twee schepjes bezorgdheid… Één schepje vergevingsgezindheid… Af en toe een knuffel… Roer alles door mekaar. Maakt vrienden voor altijd” Een recept voor vriendschap:

9 Zolang je vriendschap kent, is een dag… nooit een verloren dag. Zolang je vriendschap kent, is een dag… nooit een verloren dag.

10 Vele dingen uit je verleden ben je vergeten… Één ding zal je echter nooit vergeten… En dat is de dag dat je mijn vriend werd.

11 Vrienden zijn als sterren… Je kan ze niet altijd zien, Maar je weet dat ze er zijn. Vrienden zijn als sterren… Je kan ze niet altijd zien, Maar je weet dat ze er zijn.

12 Deze presentatie is speciaal voor jou gemaakt… Want jij bent mijn vriend… Ik hoop dat je deze wil doorzenden aan allen die je als je vrienden beschouwt…

13 Vertaald en bewerkt door Chris&Herwig Vertaald en bewerkt door Chris&Herwig Nog een dikke knuffel… Nog een dikke knuffel…


Download ppt "We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken. We dromen nooit zomaar… Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken."

Verwante presentaties


Ads door Google