De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN."— Transcript van de presentatie:

1

2 LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LevensfilosofieLevensfilosofie

3 LIEFDE is als je niet haat, om het even hoeveel onrecht je is aangedaan. Als je kan houden van, BOVEN alle pijn en onrecht, dan is het LIEFDE. LIEFDE is als je niet haat, om het even hoeveel onrecht je is aangedaan. Als je kan houden van, BOVEN alle pijn en onrecht, dan is het LIEFDE.

4 Ween NIET om iemand die niet om jou zou wenen.

5 Goede VRIENDEN zijn moeilijk te vinden, nog moeilijker achter te laten, en onmogelijk te vergeten. Goede VRIENDEN zijn moeilijk te vinden, nog moeilijker achter te laten, en onmogelijk te vergeten.

6 Je kan maar zover gaan als je druk uitoefent. Je kan maar zover gaan als je druk uitoefent.

7 DADEN zeggen meer dan woorden.

8 Het MOEILIJKSTE om te doen is zien hoe diegene waarvan je houdt, een ander te zien liefhebben.

9 Laat het verleden u NIET tegenhouden, je mist de goede dingen. Laat het verleden u NIET tegenhouden, je mist de goede dingen.

10 Het LEVEN IS KORT, als je niet af en toe om je heenkijkt, zal je het missen.

11 Een GOEIE VRIEND is als een klavertje vier, MOEILIJK TE VINDEN en GEZEGEND OM HET TE HEBBEN. Een GOEIE VRIEND is als een klavertje vier, MOEILIJK TE VINDEN en GEZEGEND OM HET TE HEBBEN.

12 Sommige mensen maken de wereld SPECIAAL, gewoon door er te zijn. Sommige mensen maken de wereld SPECIAAL, gewoon door er te zijn.

13 BESTE VRIENDEN zijn de verwanten die GOD ons niet gaf.

14 Wanneer het pijn doet om achteruit te kijken, en je BANG bent om vooruit te zien, en je BANG bent om vooruit te zien, kan je naast je kijken en je BESTE VRIEND zal er zijn. Wanneer het pijn doet om achteruit te kijken, en je BANG bent om vooruit te zien, en je BANG bent om vooruit te zien, kan je naast je kijken en je BESTE VRIEND zal er zijn.

15 WARE VRIENDSCHAP EINDIGT “NOOIT”. Vrienden zijn voor ALTIJD. WARE VRIENDSCHAP EINDIGT “NOOIT”. Vrienden zijn voor ALTIJD.

16 Goede vrienden zijn als STERREN, Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er ALTIJD zijn. Goede vrienden zijn als STERREN, Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er ALTIJD zijn.

17 Maak GEEN fronsend voorhoofd. Je zal nooit weten wie verliefd wordt op je glimlach. Maak GEEN fronsend voorhoofd. Je zal nooit weten wie verliefd wordt op je glimlach.

18 Wat doe je wanneer de enige persoon die je kan doen stoppen met wenen de persoon is die je aan het wenen bracht?

19 Niemand is perfect, tot je er verliefd op wordt. Alles is ok op het einde. Als het niet ok is, dan is het nog niet het einde. Niemand is perfect, tot je er verliefd op wordt. Alles is ok op het einde. Als het niet ok is, dan is het nog niet het einde.

20 De meeste mensen komen in je leven en verdwijnen er ook uit, maar alleen VRIENDEN laten voetafdrukken achter in je hart. De meeste mensen komen in je leven en verdwijnen er ook uit, maar alleen VRIENDEN laten voetafdrukken achter in je hart.

21 BEDENK, het leven is een reis, geen bestemming. Werk alsof je geen geld nodig hebt, heb lief alsof je nooit gekwetst bent, en dans alsof niemand toekijkt. BEDENK, het leven is een reis, geen bestemming. Werk alsof je geen geld nodig hebt, heb lief alsof je nooit gekwetst bent, en dans alsof niemand toekijkt. Created by Rosie F.do Created by Rosie F.do.

22 Voor meer PowerPoint plezier kom naar: http://www.funpower.nl


Download ppt "LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN. LIEFDE start met een GLIMLACH, groeit met een KUS, en eindigt met een TRAAN."

Verwante presentaties


Ads door Google