De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek. Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek. Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek."— Transcript van de presentatie:

1

2 Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek. Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.

3 Men zegt het duurt niet langer dan… 1 Minuut om een heel belangrijk persoon aan te duiden. Men zegt het duurt niet langer dan… 1 Minuut om een heel belangrijk persoon aan te duiden.

4 1 uur om haar / hem te beoordelen. 1 uur om haar / hem te beoordelen.

5 1 dag 1 dag Om haar / hem te appreciëren en te aanvaarden, zoals zij / hij is. 1 dag 1 dag Om haar / hem te appreciëren en te aanvaarden, zoals zij / hij is.

6 Maar!!! Een leven om haar / hem TE VERGETEN… Maar!!! Een leven om haar / hem TE VERGETEN…

7 Stuur dit naar de personen die voor jou heel belangrijk zijn en die je nooit of te nooit wilt vergeten!!! Vergeet ook niet de persoon die jou dit heeft verstuurd… Stuur dit naar de personen die voor jou heel belangrijk zijn en die je nooit of te nooit wilt vergeten!!! Vergeet ook niet de persoon die jou dit heeft verstuurd…

8 Een kleine boodschap, om te laten zien dat deze iemand je niet vergeten is. Een kleine boodschap, om te laten zien dat deze iemand je niet vergeten is.

9 Als je dit naar niemand verstuurd wil het zeggen dat je geen tijd hebt voor je vrienden. Zelfs niet voor één klein moment. Groetjes. Als je dit naar niemand verstuurd wil het zeggen dat je geen tijd hebt voor je vrienden. Zelfs niet voor één klein moment. Groetjes.

10 Geef jezelf 1 minuut of heb je belangrijkere dingen te doen dan je vrienden....??? of heb je belangrijkere dingen te doen dan je vrienden....???


Download ppt "Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek. Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek."

Verwante presentaties


Ads door Google