De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Om te onthouden. Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent. Een moeder, die vroegtijdig haar kind kreeg, weet wat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Om te onthouden. Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent. Een moeder, die vroegtijdig haar kind kreeg, weet wat."— Transcript van de presentatie:

1 Om te onthouden

2 Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent. Een moeder, die vroegtijdig haar kind kreeg, weet wat een maand betekent.

3 De uitgever van een weekblad, weet wat een week betekent. Een verliefd paar, dat niet kan wachten om elkaar weer te zien, weet wat een uur betekent.

4 Iemand, die juist het vliegtuig, de bus of de trein gemist heeft, weet wat een minuut is.

5 Iemand die ternauwernood een ongeval heeft overleefd, weet wat een seconde is. Iemand, die net een zilveren medaille heeft gewonnen op de Olympische spelen, weet wat één honderdste van een seconde is.

6 De tijd staat voor niemand stil. Profiteer van ieder moment want tijd is kostbaar. Deel het met iemand, die je lief is en je krijgt er geen spijt van.

7 Niemand weet wie met dit bericht begon, maar men zegt dat het geluk bracht aan diegenen die het met anderen deelden. Houd het niet voor jezelf...

8 Stuur het aan vijf mensen (of meer) die je geluk toewenst.. En binnenkort overkomt je ook iets goeds.... Design by Dj Bertl 2001


Download ppt "Om te onthouden. Een student, die net gezakt is voor zijn eindexamen, weet wat een jaar betekent. Een moeder, die vroegtijdig haar kind kreeg, weet wat."

Verwante presentaties


Ads door Google