De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest."— Transcript van de presentatie:

1 Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.

2 Wat is concerti Fetti?  Dit jaar vond de 14 e editie van Concerti Fetti plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Het is een concert voor mensen met een beperking. In samenwerking met sponsoren zet de organisatie van Concerti Fetti een geweldig concert op touw voor deze speciale doelgroep. Ieder jaar is het weer een speciale belevenis. Dit jaar waren er optredens van o.a. Frans Bauer en De gebroeders Co.  Ik was er dit jaar voor de 2 e keer bij.

3 Werk minimaal 4 uur actief mee aan het evenement  Ik werk naast school in het Beursgebouw. Hier zorg ik ervoor dat de beurzen goed verlopen en de klanten tevreden zijn. Ook werd ik hier achter de bar. Ik heb tijdens Concerti Fetti gezorgd dat alle bezoekers met een beperking te eten kregen en van de avond konden genieten. ‘S avonds heb ik op de borrel voor sponsoren gewerkt. Ik heb hier minimaal meer als 4 uur actief meegewerkt.

4 Ga opzoek naar de succesfactor  De succesfactor is voor dit evenement niet moeilijk. Dat het evenement georganiseerd wordt voor mensen met een beperking maakt het zo speciaal. De hele avond staat in teken van deze mensen. ‘’Simpele’’ artiesten zoals Frans Bauer en De gebroeders Co vinden deze mensen geweldig. Ik zou zelf nooit naar deze artiesten kijken maar ik heb een leuke avond gehad.

5


Download ppt "Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest."

Verwante presentaties


Ads door Google