De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek

Verwante presentaties


Presentatie over: "De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek"— Transcript van de presentatie:

1 De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Mijn zusje Chaima heeft hier zelf aan meegedaan. Zo heb ik de tv wereld van veel verschillende kanten kunnen zien. Van backstage tot het publiek tot korte opnames die er tussen geplakt worden.

2 Onderzoeksvraag Wat zijn mijn verwachtingen vooraf en wat zijn mijn ervaringen geweest?

3 Mijn verwachtingen: - Grote opname studio The voice is een grote show dus er moet wel een grote opnamestudio zijn. - Redelijk snelle manier van opnemen Er zijn veel kandidaten die mee doen en ze worden niet allemaal op tv uitgezonden. De opnames die wel worden uitgezonden op tv zijn vaak maar kleine stukjes. Daarom denk ik dat de opnames redelijk snel zullen gaan. - Veel personeel Omdat je bij The Voice Kids met kinderen om moet gaan moet je daar genoeg personeel voor hebben. Ook denk ik dat er veel camera en geluid mensen zullen zijn. - Redelijk chaotische opnames Je hoort vaak dat de tv wereld een chaotische wereld is. Daarom denk ik dat deze opnames redelijk chaotisch kunnen verlopen. Zeker omdat er zo veel verschillende dingen gefilmd moeten worden. - Weinig contact met bekende Nederlanders Vaak hebben de bekende Nederlanders in een tv show een eigen progamma en die verschilt van die van de kandidaten en het publiek.

4 Mijn ervaringen: - Reclames overal waar je loopt, kun je eten en drinken krijgen van de sponsoren. Ze hebben overal tafeltjes staan waar je dit kan pakken. De 2 grootste sponsoren waren Haribo en Tjizie van Uniekaas. - Enorme opname studio De zaal waar de optredens worden gefilmd , is veel kleiner dan dat ik dacht. Maar de studio zelf is enorm. Verschillende zalen waar gefilmd wordt, waartussen een lange afstand lopen zit. - Opnames duren heel lang De opnames moesten vaak overnieuw gedaan worden. Tussen de verschillende opnames moest je lang wachten. We moesten zelfs op verschillende dagen terug komen om weer nieuwe dingen op te nemen die uiteindelijk in de uitzending zelf allemaal achter elkaar te zien waren. - Heel erg veel personeel dit komt overeen met mijn verwachting. Veel goede begeleiding voor de kandidaten en hun familieleden en het publiek. Ook heel erg veel geluid en camera personeel. - Goed geregelde manier van opnames Alles was van te voren goed bedacht. Je werd overal goed op voorbereid en overal naar toe begeleid. Helemaal niet zo chaotisch, wat wel mijn verwachting was. - Redelijk veel contact met de bekende Nederlanders Wendy van Dijk , Martijn Krabbé , Nick en Simon, ze kwamen allemaal af en toe wel een praatje met je maken.

5 Zo zag het er uit tijdens de opnames….

6 En zo ziet het eruit op tv…..

7 Verschillen hiertussen:
Op tv lijken alle ruimtes veel groter! Jammer genoeg zie je op tv niet hoe hecht de band is tussen de kandidaten, de hele crew en de families. Op tv lijkt het alsof alles zo in 1 keer achter elkaar gefilmd is, maar daar komen uren van opnames en wachten bij kijken.


Download ppt "De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek"

Verwante presentaties


Ads door Google