De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival."— Transcript van de presentatie:

1 De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf

2 In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival Breakfest.

3 Ten eerste, en geheel niet onbelangrijk, spaart de organisator(Jan Smeets) heel veel geld uit door het te houden op zijn ‘eigen terrein’ waar hij ook Pinkpop organiseert, namelijk Megaland te Landgraaf.

4 Daarnaast is het niet zomaar een festival, maar een hele belevenis. Het is echt een dagje genieten van muziek & cultuur en daarbij zelf zoveel mogelijk creativiteit loslaten d.m.v. verschillende workshops & demonstraties.

5 Naast de verschillende workshops waren er ook sportieve uitingen van creativiteit mogelijk. Zo hadden ze bijvoorbeeld een ´Big-air’, half-pipe & stormbaan.

6 Ook hebben ze goed nagedacht over promotie en terugblik-materiaal (in de vorm van een ) voor haar bezoekers. Aftermovie

7 Misschien wel twee van de beste succesfactoren zijn dat er geen leeftijdgrens is & de prijs; namelijk €10,-

8 Al met al een zéér geslaagd evenement, en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken ‘if you’re in the dirty south’..

9 EINDE


Download ppt "De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival."

Verwante presentaties


Ads door Google