De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in 2006. Het is een openluchttentoonstelling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in 2006. Het is een openluchttentoonstelling."— Transcript van de presentatie:

1 Glow @ Eindhoven

2 Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in 2006. Het is een openluchttentoonstelling waarbij bekende gebouwen of locaties met licht bewerkt worden. Vandaar dus ook de titel Glow. Door Philips heeft Eindhoven altijd al iets met licht gehad en past dit dus goed in deze stad.

3 Het thema van afgelopen jaar was ‘Waan en Werkelijkheid’. Ze wilde door middel van lampjes en lichtinstallaties waanbeelden op gebouwen of locaties maken. Elk jaar komen er veel bezoekers, niet alleen uit Nederland. Dat komt denk ik doordat het erg vernieuwend en modern is en wat dus ook een jongere generatie aan spreekt. Vorigjaar was mijn 2e keer en ik weet zeker dat als het dit jaar weer is, dat ik er weer heen ga. Ik vind het een geslaagd festival!

4 De Dommeltunnel werd omgetoverd tot Tunnel of Love

5 Het van Abbemuseum bestond vorigjaar 75 jaar en werd daarom nu zelf ook belicht.


Download ppt "Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in 2006. Het is een openluchttentoonstelling."

Verwante presentaties


Ads door Google