De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven."— Transcript van de presentatie:

1 Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

2 Missie Muziekgebouw Het is onze missie om u te inspireren en uit te dagen. Daarom vindt u in Muziekgebouw Eindhoven niet alleen een brede, zeer gevarieerde basisprogrammering, maar ook: • eigen en eigenzinnige producties • jong, muzikaal toptalent • internationale topconcerten op het gebied van klassiek, wereldmuziek en jazz • vernieuwende verbindingen in de stad

3 Verbouwing In de zomer van 2010 is het Muziekgebouw in een nieuw jasje gestoken. Dankzij deze enorme verbouwing worden de bezoekers nu ontvangen in een ambiance waarin de sfeer en beleving van de foyers aansluit bij de sfeer en beleving van de concertzalen.

4 Financiering Het muziekgebouw krijgt natuurlijk een groot deel van hun geld binnen via de kaart verkoop. Hiernaast is de horeca in het gebouw ook een belangrijke inkomstenbron. Ook krijgen ze subsidie. Verder hebben ze een aantal sponsoren waarvan de 2 grootste: Rabobank (hier is de grote zaal naar vernoemd) en De Lage Landen (hier is de foyer naar vernoemd). Tijdens de verbouwing hebben deze bedrijven veel gefinancierd.

5 De zalen Er zijn 2 concertzalen in het muziekgebouw: De Rabobank grote zaal: De kleine zaal :


Download ppt "Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven."

Verwante presentaties


Ads door Google