De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BAARLO 18 - 19 februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BAARLO 18 - 19 februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht."— Transcript van de presentatie:

1

2 BAARLO 18 - 19 februari 2006

3 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht liggen ook in de buurt.

4 We verbleven in hotel ‘’Chateau de Raay’’, buiten het centrum van Baarlo. Zicht op het terras en het oude (wit) en nieuwe gedeelte (rode baksteen) van het hotel.

5

6 Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteel- hotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het riddergoed is gebouwd rond 1256 en is gelegen op een landgoed als een stilleven. Zicht op de wintertuin.

7

8

9 De twee bijgebouwen van het kasteel zijn bij het kasteel getrokken door een indrukwekkende glazen wintertuin. De hotellobby en het restaurant De Wintertuin zijn hier gehuisvest. De Wintertuin is het informele restaurant waar u gezellig dineert in een prachtige omgeving.

10 Genieten doe je in de gezellige zeteltjes met een glaasje wijn.

11 De rust die het kasteel uitstraalt tovert een glimlach op iedere bezoeker.

12

13 De kamers bij Château De Raay zijn stuk voor stuk van alle hedendaagse comfort voorzien. Het slaapcomfort behoort mede door het prachtige Egyptische bedlinnen, de uitstekende bedden, een 'echte' kwaliteit donsdeken en kussens tot de top van wat aangeboden wordt in de hotelbranche. Leen zwemt in het reuzenbed.

14

15 De zeer ruime badkamer met dubbele lavabo en tweepersoons bad.

16

17

18 Jurgen vond de kamer alvast tip top.

19 Elke kamer is voorzien van een mysterieuze in hout uitgekapte eend die niet alleen als decoratie dient. De eend heeft ook nog een boodschap. Indien je niet gestoord wil worden moet je ze voor de deur van de kamer plaatsen. Van enige ophokplicht voor pluimvee is hier dus geen sprake!

20

21 Het International Art Center is gesitueerd op het landgoed, tegenover het kasteel. De kunstuitleenbibliotheek met vele prachtige werken, de keramiekwerkplaats, de meubelmakerij en de zeefdrukkerij laten een blijvende indruk achter.

22

23 Genoeg over het hotel. Tijd voor een bezoek aan Maastricht.

24

25 Maastricht is een romantische en sfeervolle stad in het uiterste zuiden van Nederland. Maastricht is één van de oudste steden van Nederland. Het fraaie stadscentrum heeft naast enkele bezienswaardigheden ook prima winkels en er zijn veel gezellige restaurants en bars.

26 Carnaval in Maastricht en de zotste staat van voor.

27 Maastricht is een relatief kleine stad met ongeveer 122.000 inwoners. Maastricht is een stad met een grootstedelijke, internationale sfeer. Nederlands, Frans en Duits zijn naast het Maastrichts de voertalen. De stad is rijk aan cultuur, geschiedenis, monumenten, folklore en tradities.

28

29 De ingang van het ‘Kruisherenhotel’ in Maastricht. Een modern design vijfsterrenhotel in een gotische kerk. Voor wie houdt van contrast.

30

31 Nuttige links Website van Hotel ‘’Chateau de Raay’’ in Baarlo Website van de gemeente Baarlo Website van het vvv-kantoor Maastricht Website van de stad Maastricht Terug naar de pagina NEDERLAND


Download ppt "BAARLO 18 - 19 februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht."

Verwante presentaties


Ads door Google