De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam. Met de Tekenen Bovenbouw klassen zijn we op excursie geweest naar de stad Rotterdam. Leerlingen hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam. Met de Tekenen Bovenbouw klassen zijn we op excursie geweest naar de stad Rotterdam. Leerlingen hebben."— Transcript van de presentatie:

1 Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam

2 Met de Tekenen Bovenbouw klassen zijn we op excursie geweest naar de stad Rotterdam. Leerlingen hebben daar het museum Boijmans van Beuningen en het Fotografiemuseum bezocht. Naar aanleiding van het Fotografiemuseum hebben leerlingen foto’s gemaakt van de stad Rotterdam. Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam Opdracht Rotterdam ziet zichzelf graag als de stad van de moderne architectuur. En het is waar: door het Duitse bombardement van 1940 is nergens in Nederland zo veel gebouwd in een oud stadscentrum als in Rotterdam. Toen aan het einde van de jaren zestig de binnenstad van Rotterdam grotendeels herbouwd was, vonden de meeste Rotterdammers het centrum ongezellig en de architectuur te zakelijk en functioneel. Sindsdien heeft het stadsbestuur de levendigheid van de stad hoog in het vaandel staan Aan jou de eer om de aantrekkelijke esthetiek (schoonheid) van een grootstedelijk Rotterdam optimaal tot haar recht te laten komen. Je moet ook één fotobewerking maken.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


Download ppt "Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam. Met de Tekenen Bovenbouw klassen zijn we op excursie geweest naar de stad Rotterdam. Leerlingen hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google