De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.

Verwante presentaties


Presentatie over: "7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES."— Transcript van de presentatie:

1 7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES

2 Vakantie in Kroatië

3 INLEIDING In het Noord Westerlijke deel van Istrië ligt het authentieke, sfeervolle vissersdorpje Novigrad. Tal van diverse winkels, restaurantjes en café-tjes, veelal gelegen aan het water met prachtig uitzicht, geven Novigrad een levendige sfeer. Natuurlijk kunt u in Novigrad ook genieten van de prachtig heldere Adriatische Zee, met diverse plekjes waar toegang is tot het strand en zelfs op enkele minuten fietsen zijn privé strandjes bereikbaar. Novigrad leent zich uitstekend als basis om de prachtige omgeving te verkennen met natuurparken en dorpen met een rijke historie. Naast al dit moois kunt u ook nog eens genieten van de vele wijn- en olijfgaarden. Kortom laat u verassen door de ultieme “Toscaanse sfeer” in Kroatië.

4 Enkele foto’s uit Novigrad.

5

6

7 APPARTEMENT Een kleinschalig en nieuw opgeleverd complex voorzien van een ruim 3-kamer appartement op de 2de en tevens hoogste etage. Het appartement is voorzien van airconditioning, satelliet TV, een betegelde badkamer en 2 ruime slaapkamers met toegang tot balkon aan de achterzijde. Keuken is voorzien van alle luxe. Woonkamer, met dubbel openslaande deuren, die toegang biedt tot zeer royaal en gezellig overdekt terras. Vanuit het terras heeft u een prachtig, eindeloos uitzicht over de Adriatische Zee, wijn- en olijfgaarden en het dorp Novigrad.

8 Uitzicht vanuit het appartement.

9 Enkele foto’s van het appartement.

10

11 Enkele foto’s van de omgeving.

12

13

14 BELANGRIJKE GEGEVENS Het appartement is geschikt voor 6 personen. Dit complex ligt op een rustige lokatie en toch op loopafstand van het gezellige centrum van het dorp en 600 meter van zee. Beste reisperiode is van mei tot eind oktober. Gemiddelde temperatuur is 25 graden celcius. Veel mooie bezienswaardigheden en andere gezellige plaatsjes zijn met de auto goed bereikbaar. Afstand Eindhoven – Novigrad is +/- 1.300 kilometer. Voor meer informatie: Taas en Maria van den Heuvel: ekstertaas@hotmail.com

15 Novigrad….je kijkt je ogen uit.


Download ppt "7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES."

Verwante presentaties


Ads door Google