De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen."— Transcript van de presentatie:

1

2 De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen

3 Hotel Landgoed De Rosep telt 72 luxueuze kamers, waaronder diverse suites en junior suites. De inrichting en vormgeving van alle kamers is bijzonder stijlvol te noemen, waarbij met smaak kleuren en designs op elkaar zijn afgestemd. De kamers bieden uitzicht op de natuurrijke omgeving en zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten. U overnacht dus feitelijk in een 5-sterren kamer voor een 4-sterren prijs.

4 Restaurant Het befaamde en exclusieve Rosep-restaurant geniet tot ver in de omtrek en daarbuiten, grote bekendheid. En dat al bijna 2 decennia lang. Om dit niveau te bereiken en vol te houden, is onze enthousiaste koksbrigade dagelijks druk in de weer. Onder leiding van chefkok Mark Vugts worden klassieke gerechten op verrassende wijze gepresenteerd en eigentijdse gerechten met klassieke toewijding bereid. Afwisselende en speelse menu’s die bovendien zeer betaalbaar zijn. Mooie traditionele gerechten met uitsluitend topkwaliteit producten erin verwerkt.

5 Feesten en partijen Bruisende feesten op Landgoed De Rosep! Een begrip, niet alleen in Brabant maar ook ver daar buiten. Een werkelijk unieke locatie met zalen tot zo'n 600 personen. Voor een intieme party of fantastische bruiloft. De dag van je leven wordt op Landgoed De Rosep echt onvergetelijk. Met een romantisch boottochtje, heerlijk bruiloftsdiner en natuurlijk bruidstaart met champagne!

6 Vergaderen First class vergaderaccommodatie met ruim 20 unieke zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Alle plenaire zalen hebben eigen voorzieningen zodat u ongestoord kunt vergaderen. Landgoed De Rosep is specialist in het begeleiden van uw cursus, seminar of vergadering. Onze congresmanager bespreekt met u de meeting vooraf en stemt uw planning af op de overige gang van zaken. Efficiënt en prettig geregeld dus. Bij alle vergaderarrangementen zit inbegrepen de Rosep Conferentiebox met diverse kantoorbenodigdheden en mintjes.


Download ppt "De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen."

Verwante presentaties


Ads door Google