De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM."— Transcript van de presentatie:

1 Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM

2 Verwachting vooraf Wij gingen met een hoge verwachting richting Enschede. We hadden zelf een actie ondernomen om mobiele telefoons te verzamelen die konden worden ingeleverd bij het Glazenhuis. We verwachtte gezellige drukte, een echte kerstsfeer en leuke optredens op de verschillende podia in de stad.

3 Ervaring Onze ervaring van het evenement Serious Request 2012 in Enschede was dubbel. Het was een geweldige sfeer, met ludieke acties van het publiek, de dj’s en presentatoren. Je kon bij programma’s aanschuiven van verschillende tv zenders die werden opgenomen in de cafés rondom het glazenhuis. Zo was er een quiz, updates etc. Naast het glazenhuis waren er ouderwetse telefooncellen geplaatst die waren gevuld met oude mobiele telefoons. Hier hebben wij een stuk of 20 oude telefoons kunnen doneren die we hadden verzameld in de weken ervoor. Er waren helaas wel weinig leuke optredens die interessant waren naast het glazenhuis. De artiesten waren niet bekend en zeker niet van hoge kwaliteit. Ook was het de hele dag aan het regen waardoor je niet te lang buiten wilde blijven bij de activiteiten. Het was goed georganiseerd en ondanks het slechte weer ontzettend gezellig en druk.

4 Verschil Het verschil was wel degelijk aanwezig tussen de verwachting vooraf en ervaring. We hadden het iets drukker verwacht en betere optredens van artiesten. Wel was het een gezellige sfeer met leuke acties van het publiek, de dj’s en presentatoren. Al bij al was het een geslaagde actie en een leuke dag.


Download ppt "Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM."

Verwante presentaties


Ads door Google