De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Glamping Door Eline Hintzen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Glamping Door Eline Hintzen."— Transcript van de presentatie:

1 Glamping Door Eline Hintzen

2 Waarom ‘’Glamping’’? De kunstklassen hebben een opdracht gekregen om creatief, iets met camperen te doen. Tegelijk moest het ook glamorous zijn.

3 Wat verwacht je ervan? Ik verwacht dat vooral Havo5 leuke producten heeft gemaakt. Ik vond de kleren en het proces van Havo5 het mooist en leukst om naar te kijken omdat het heel knap is gemaakt.

4 Wie had wat gemaakt? Havo5: Zij hebben kleding gemaakt die je op de camping kan dragen, maar die tegelijk ook glamorous moeten zijn. Mavo4: Zij hebben schetsen schetsen gemaakt en deze verwerkt in huiselijke producten, zoals een lamp, tv, kast en bank ofzo. Havo4: Wij hadden de opdracht om portretten van onszelf te maken. Deze werden samen met Havo5 en Mavo4 tentoongesteld in Strijp-S.

5 Welke betekenis hecht je aan de voorstelling?
Als ik de titel ‘’Glamping’’ hoor, denk ik inderdaad eerder aan een lamp. Iets lichtgevend. Het thema hoorde meer bij Havo5 en niet echt bij de rest van de tentoonstelling, een andere titel zou gepaster zijn lijkt me.. Voor de rest vond ik het heel leuk aangekleed allemaal.

6 Vond je de voorstelling geslaagd?
Ja, ik vond hem heel geslaagd. Het was gezellig en er waren lekkere hapjes. Je kon leuk met elkaar praten en mensen vragen over hun kunst. Je komt zo veel meer te weten waar iedereen eigenlijk mee bezig is.


Download ppt "Glamping Door Eline Hintzen."

Verwante presentaties


Ads door Google