De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dominique De Hoon H4A.  Ik ben donderdag 22 maart Bij het klokgebouw in eindhoven geweest voor de Glamping tentoonstelling van 5 HAVO.  Ik heb hier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dominique De Hoon H4A.  Ik ben donderdag 22 maart Bij het klokgebouw in eindhoven geweest voor de Glamping tentoonstelling van 5 HAVO.  Ik heb hier."— Transcript van de presentatie:

1 Dominique De Hoon H4A

2  Ik ben donderdag 22 maart Bij het klokgebouw in eindhoven geweest voor de Glamping tentoonstelling van 5 HAVO.  Ik heb hier ook meegeholpen met de opbouw van De tentoonstelling.  De kleding viel heel erg op, echt een campingstijl. Er hingen ook mooie schilderijen, en er was een video die veel mensen aan het lachen bracht.

3 Een aantal creaties

4 Conclusie • Ik vond het een goede tentoonstelling. Er waren best veel mensen, en iedereen vermaakte zich wel. Er was veel variatie in de creaties, wat erg goed is. Het thema “Glamping” vind ik goed bedacht.


Download ppt "Dominique De Hoon H4A.  Ik ben donderdag 22 maart Bij het klokgebouw in eindhoven geweest voor de Glamping tentoonstelling van 5 HAVO.  Ik heb hier."

Verwante presentaties


Ads door Google