De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX DECO-PROCEDURE 2: bespreken verbeterpunten

2 © mei 2013 – versie 00 Wat gaan we doen? Wat waren ook alweer onze verbeterpunten? Hoe is het daarmee gegaan?

3 © mei 2013 – versie 00 Verbeterpunten Welke verbeterpunten waren afgesproken? Hoe is het daarmee gegaan? Hoe houden we de verbeterpunten vast? Moeten er nog vervolgafspraken over gemaakt worden?


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google