De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. REGISTRATIE ONDERDEEL 4

2 © mei 2013 – versie 00 Piramide leren van bijna-ongevallen beperkt de kans op ernstige ongevallen! in de asbestverwijdering kun je de blootstelling aan vezels ook als een ‘ongeval’ zien 450 bijna-ongevallen 110 ongevallen met EHBO 35 ongevallen met verzuim 4 ernstige ongevallen 1 dodelijk ongeval

3 © mei 2013 – versie 00 Bijna-ongevallen boven water Bespreek dit met de KAM-coördinator Ideeën: –onveilige situatie van de maand –wedstrijd ‘melden onveilige situatie’ –fotomuur onveilige situaties Welke vragen moet je stellen om iets van een bijna-ongeval te leren?


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google