De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

© mei 2013 – versie 00 Technieken 1: de juiste maat Je kunt een boodschap overdrijven, te hoog van de toren blazen, doorschieten in een gevoel. Je kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "© mei 2013 – versie 00 Technieken 1: de juiste maat Je kunt een boodschap overdrijven, te hoog van de toren blazen, doorschieten in een gevoel. Je kunt."— Transcript van de presentatie:

1 © mei 2013 – versie 00 Technieken 1: de juiste maat Je kunt een boodschap overdrijven, te hoog van de toren blazen, doorschieten in een gevoel. Je kunt ook tekortschieten, een kwestie te veel wegcijferen of je eigen gevoel te klein maken. Wat is het juiste midden?

2 © mei 2013 – versie 00 Bedenk een werksituatie waarin je je tot iemand wil richten met een (moeilijke) boodschap. Schrijf de boodschap op. herschrijf de tekst als ‘te fors’ en draag deze aan elkaar voor herschrijf de tekst als ‘te zwak’ en draag deze aan elkaar voor herschrijf de tekst als ‘precies goed’ en draag deze aan elkaar voor Technieken 1: de juiste maat

3 © mei 2013 – versie 00 Technieken 1: de juiste maat wat zijn de kenmerken van de te forse, te zwakke en de precies goed geformuleerde boodschap? hoe beleef je ‘het juiste midden’? moet de woordkeus aangepast worden als je de boodschap uitspreekt?


Download ppt "© mei 2013 – versie 00 Technieken 1: de juiste maat Je kunt een boodschap overdrijven, te hoog van de toren blazen, doorschieten in een gevoel. Je kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google