De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kwaliteitshandboek EZT. Handboek EZT is goedgekeurd door het IVW. Problemen voor de goedkeuring: Standaard formulieren Geen formulier voor een werkplan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kwaliteitshandboek EZT. Handboek EZT is goedgekeurd door het IVW. Problemen voor de goedkeuring: Standaard formulieren Geen formulier voor een werkplan."— Transcript van de presentatie:

1 Kwaliteitshandboek EZT

2 Handboek EZT is goedgekeurd door het IVW. Problemen voor de goedkeuring: Standaard formulieren Geen formulier voor een werkplan Het gebuikt van approved data

3 Kwaliteitshandboek EZT Standaard formulieren Besloten is om een formulier te maken voor het werkplan en certificaat van vrijgave. Formulier: vrijgave/werkplanvrijgave/werkplan

4 Kwaliteitshandboek EZT Verschillende vormen van vrijgave: Klein onderhoud: aftekenen in het blauw boekje Groot onderhoud: Inspecties/wegen: inspectie staat of werkplan/vrijgave formulier Reparatie/revisie/modificatie: werkplan/vrijgave formulier Componenten onderhoud (buiten het vliegtuig): EASA formulier 1

5 Kwaliteitshandboek EZT “approved” data Werkinstructie die de status hebben van approved data moeten worden worden opgenomen in het handboek. Tot op heden zijn er geen werkinstructie met status van approved data opgenomen in het handboek.

6 Kwaliteitshandboek EZT De volgende revisie van het handboek wordt uitgegeven rond 1 mei. Commentaar moet voor 15 april naar het CTZ worden gestuurd. Suggesties voor het verbeteren van het handboek?


Download ppt "Kwaliteitshandboek EZT. Handboek EZT is goedgekeurd door het IVW. Problemen voor de goedkeuring: Standaard formulieren Geen formulier voor een werkplan."

Verwante presentaties


Ads door Google