De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wereldwijd Kerk-zijn. Gij zult … 8 Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is en wat de HEERE van u vraagt: niets anders dan recht te doen, goedertierenheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wereldwijd Kerk-zijn. Gij zult … 8 Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is en wat de HEERE van u vraagt: niets anders dan recht te doen, goedertierenheid."— Transcript van de presentatie:

1 Wereldwijd Kerk-zijn

2 Gij zult … 8 Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is en wat de HEERE van u vraagt: niets anders dan recht te doen, goedertierenheid lief te hebben en ootmoedig te wandelen met uw God.

3 Gerechtigheid: Matt. 5: 6 en 20 en 6: 1 en 33

4 Romeinen 4: 24 en 25 De gerechtigheid wordt toegerekend aan ons die geloven in Hem die Jezus, onze Here, uit de doden heeft opgewekt, Die om onze overtredingen is overgeleverd en opgewekt om onze rechtvaardigmaking.

5 Romeinen 14: 17 A.Noordegraaf: “Alleen het ernst maken met de bijbelse volheid van de prediking van Gods gerechtigheid kan ons bewaren voor de extremen van politiek activisme en een a-politieke individualistische filantropie.” Oriëntatie in het diakonaat, 230.

6 Collecte Romeinen 15: 25-27 Diaconie Verplicht … verplicht.

7 2 Korinthe 8 en 9 Kleine theologie van het geven Kleine theologie van het werelddiakonaat 2 Korinthe 8: 1 2 Korinthe 8: 5 2 Korinthe 8: 9

8 Broeders en zusters Hermano, hermana

9

10 Efeze 3: 18 en 19 Wij hebben ook dienst nodig van de kerken in andere werelddelen.

11 vieren

12 Woord en daad In de wachtkamer…

13 Aanvullen?

14 Business as mission- David Befus

15 DIACONAAT IN LATIJNS- AMERIKA Vijfvoudige bediening, Efeze 4: 11 Evangelie van de voorspoed Visievorming: integrale missie Groeiend percentage protestanten Stille vernieuwing van de maatschappij

16


Download ppt "Wereldwijd Kerk-zijn. Gij zult … 8 Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is en wat de HEERE van u vraagt: niets anders dan recht te doen, goedertierenheid."

Verwante presentaties


Ads door Google