De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gedachteniszondag 21 november 2010 Openbaring 3 : 8 en 11 Ik weet wat u doet. Ik heb de deur voor u openstaan. Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gedachteniszondag 21 november 2010 Openbaring 3 : 8 en 11 Ik weet wat u doet. Ik heb de deur voor u openstaan. Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt,"— Transcript van de presentatie:

1 Gedachteniszondag 21 november 2010 Openbaring 3 : 8 en 11 Ik weet wat u doet. Ik heb de deur voor u openstaan. Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt, dan zal niemand u de lauwerkrans kunnen afnemen.

2

3 De lauwer- krans wordt omringd met kaarsjes als teken van hen die wij in deze dienst gedenken, zij worden kinderen van God genoemd.

4 Matteüs 5 :1-10 Gelukkig allen, die hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want voor hen allen is het koninkrijk van de hemel.

5 De lelies stijgen boven “hortensia, herfstblad en stronk” uit (dood), want de dood kan hen, die hier en in ons hart voor God genoemd worden, niet vasthouden.

6 Koester de namen die wij hier gedenken, dat zij gekend zijn bij U en bij ons.


Download ppt "Gedachteniszondag 21 november 2010 Openbaring 3 : 8 en 11 Ik weet wat u doet. Ik heb de deur voor u openstaan. Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt,"

Verwante presentaties


Ads door Google