De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opstaan om te bouwen Zondag 17 februari Nehemia 2:11-3:32 Nehemia zegt: God beschermt ons en zegent ons met gaven. En heel Jeruzalem zegt dan: “Laten wij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opstaan om te bouwen Zondag 17 februari Nehemia 2:11-3:32 Nehemia zegt: God beschermt ons en zegent ons met gaven. En heel Jeruzalem zegt dan: “Laten wij."— Transcript van de presentatie:

1 Opstaan om te bouwen Zondag 17 februari Nehemia 2:11-3:32 Nehemia zegt: God beschermt ons en zegent ons met gaven. En heel Jeruzalem zegt dan: “Laten wij met z’n allen, niemand uitgezonderd, met de bouw van de muur beginnen, zij aan zij.”

2

3 Iedereen, groot en klein, (de stelen van de berenklauw met tulp en anemoon) staat op en helpt bij de bouw van de muur voor Jeruzalem.

4 Allen gebruiken hun gaven en mogelijk- heden van God gekregen (witte Phalanopsis bloemen) voor de bouw van de muur van de stad van God.

5 Het lijkt een onmogelijk werk en er wordt luid gespot met God en zijn volk. Men blijft vertrouwen en zet door. Het gereedschap wordt gebruikt.

6 Het herstel van de muren en poorten is begonnen! De kleur van de bloemen is paars/lila voor de vastentijd.

7 Opstaan, hopen, bidden en doen Jeruzalem muur in pin Brieven van de koning Tranen van verdriet


Download ppt "Opstaan om te bouwen Zondag 17 februari Nehemia 2:11-3:32 Nehemia zegt: God beschermt ons en zegent ons met gaven. En heel Jeruzalem zegt dan: “Laten wij."

Verwante presentaties


Ads door Google