De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opstaan en niet opgeven zondag 24 februari Nehemia 3:33-4:17 Er wordt twijfel gezaaid en tegen gewerkt uit haat en eigen belang. Men wil aanvallen om de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opstaan en niet opgeven zondag 24 februari Nehemia 3:33-4:17 Er wordt twijfel gezaaid en tegen gewerkt uit haat en eigen belang. Men wil aanvallen om de."— Transcript van de presentatie:

1 Opstaan en niet opgeven zondag 24 februari Nehemia 3:33-4:17 Er wordt twijfel gezaaid en tegen gewerkt uit haat en eigen belang. Men wil aanvallen om de bouw te stoppen. Raken de bouwers ontmoedigd? Nee, ze staan op en nemen maatregelen en geven niet op!

2

3 Nehemia en de werkers staan op (de rode kolen) en gaan door ondanks de tegenwerking van Sanballat, Tobia en Gesem, Dat zijn de drie gerbera’s. God strijdt voor het nieuwe Jeruzalem. (witte Phalanopsis)

4 Men werkt dag en nacht en de muur wordt hoger, de poorten beginnen vorm te krijgen

5 Door de dreiging van een aanval moeten de werkers zich bewapenen. (zwaard is sansevieria, geschilde tak is speer) En de wacht houden. (sjofar- ramshoorn) Afwisselend blijven de bouwers en sjouwers doorgaan.

6

7

8


Download ppt "Opstaan en niet opgeven zondag 24 februari Nehemia 3:33-4:17 Er wordt twijfel gezaaid en tegen gewerkt uit haat en eigen belang. Men wil aanvallen om de."

Verwante presentaties


Ads door Google