De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startzondag 09 september 2012 Is er meer? Er is meer! 1Korintiërs12:4-11 Er zijn in de gemeente van Christus verschillende gaven, maar er is één Geest,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startzondag 09 september 2012 Is er meer? Er is meer! 1Korintiërs12:4-11 Er zijn in de gemeente van Christus verschillende gaven, maar er is één Geest,"— Transcript van de presentatie:

1 Startzondag 09 september 2012 Is er meer? Er is meer! 1Korintiërs12:4-11 Er zijn in de gemeente van Christus verschillende gaven, maar er is één Geest, er zijn verschillende taken, maar één Heer, er zijn verschillende uitingen van kracht, maar één God. Ieder heeft zijn/haar eigen gaven, die op hun eigen manier in en buiten de gemeente gebruikt wordt.

2

3 Als gemeente van Christus zijn wij niet één uniform gehéél, niet één van vorm, één van kleur en één van soort, zoals deze surfina’s.

4 Wij zijn in onze gaven verschillend van kleur, verschillend van soort, verschillend van vorm, verschillend van lengte, verschillend van aanpak, verschillend van grootte. Vandaar hier zoveel verschillende bloemen in kleur, vorm, lengte, soort, grootte en uitstraling.

5 Soms zien wij onze mogelijk- heden niet als gaven, hier uitgebeeld met bloemen van buiten het seizoen, die apart van de rest staan.

6

7 Toch zijn alle gaven, hoe groot of hoe klein ook uit één en dezelfde Geest, door één en dezelfde Heer, gegeven aan ieder persoonlijk door één en dezelfde God en Vader.

8

9


Download ppt "Startzondag 09 september 2012 Is er meer? Er is meer! 1Korintiërs12:4-11 Er zijn in de gemeente van Christus verschillende gaven, maar er is één Geest,"

Verwante presentaties


Ads door Google