De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

*Als de vijand u er niet van kan weerhouden te werken, probeert hij u door te veel werk buiten spel te zetten. *Als een zorg te klein is om ervoor te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "*Als de vijand u er niet van kan weerhouden te werken, probeert hij u door te veel werk buiten spel te zetten. *Als een zorg te klein is om ervoor te."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 *Als de vijand u er niet van kan weerhouden te werken, probeert hij u door te veel werk buiten spel te zetten. *Als een zorg te klein is om ervoor te bidden, is zij ook te klein om er een last van te maken.

4 *Als wij eenzaam zijn, komt dat vaak omdat wij muren bouwen in plaats van bruggen. *Hoe meer liefde tot God en de naaste, hoe minder eigenliefde.

5 *Niets laat beter zien hoe wij zijn, dan de wijze waarop wij moeilijkheden en beproevingen het hoofd bieden. *Tegenslagen zijn pillen die men slikken moet, niet kauwen.

6 *Door het licht van een ander uit te blazen, gaat uw eigen licht beslist niet helderder branden *Schaduw is het beste bewijs dat de zon schijnt.

7 *Velen laten zich liever bederven door complimenten dan redden door kritiek. *Iedere vader zou eraan moeten denken dat zijn kinderen op zekere dag niet zijn raad, doch zijn voorbeeld zullen volgen.

8 *Wat heb je: een groot geloof voor kleine dingen of een klein geloof voor grote dingen? *Wij hebben geen groot geloof nodig, maar geloof in een grote God.

9 *God vraagt ons Hem te belasten met alles wat ons belast. *Geef uzelf niet over aan smart maar aan de Man van smarten.

10 *Denk zelden aan uw vijanden, vaak aan uw vrienden, en altijd aan Christus. Christus kan geen Koning in uw leven zijn, zolang uzelf niet bent afgetreden.

11 *En dit zegt GOD tegen de hele mensheid: ‘Ontzag te hebben voor de HERE, dat is de ware wijsheid; het vermijden van het kwaad is inzicht’. Eli _ A


Download ppt "*Als de vijand u er niet van kan weerhouden te werken, probeert hij u door te veel werk buiten spel te zetten. *Als een zorg te klein is om ervoor te."

Verwante presentaties


Ads door Google