De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KUNST!!! * ELLA 6A * * powerpoint kunst *. Kunst Er zijn veel verschillende kunstwerken. -Niet alleen schilderijen zijn kunstwerken. -Maar ook muziek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KUNST!!! * ELLA 6A * * powerpoint kunst *. Kunst Er zijn veel verschillende kunstwerken. -Niet alleen schilderijen zijn kunstwerken. -Maar ook muziek."— Transcript van de presentatie:

1 KUNST!!! * ELLA 6A * * powerpoint kunst *

2 Kunst Er zijn veel verschillende kunstwerken. -Niet alleen schilderijen zijn kunstwerken. -Maar ook muziek of beeldhouden enz. -Bedenk er zelf ook nog een paar -Mischien heb jij zelf ook wel eens kunst gemaakt maar had je het niet door (………) -Als je zelf een kunstwerk wilt maken heb je een talent nodig.

3 Talent -Om zelf een kunstwerk te maken ( zoals ik) heb je een talent nodig. -En talent heeft eigenlijk iedereen maar sommige mensen weten nog niet welk talent ze in zich hebben. -Een talent is eigenlijk iets wat je goed kan. -Als je een schilderij wil maken heb je een talent nodig. -Maar je moet ook iets origineels of unieks bedacht hebben. -Want anders is het geen kunst meer. -Origineel of uniek is dat je iets zelf bedacht hebt en dat anderen het niet hebben nagemaakt. -Een talent kan ook drummen zingen eten of schrijven zijn en nog veel meer.

4 Kunstwerken Er zijn veel verschillende kunstweken. -Je hebt pas een kunstwerk gemaakt als -1; het af is 2: uniek. -De meeste kunstwerken die jij kent zijn beroemd daarom zijn ze ook door een bekende schilder geschilderd. -Zelf een kunstwerk maken is niet moeilijk. -Maar de rest van de mensen moeten het ook nog mooi vinden. -Dat gaat het best als het schilderij 1: met een doel geschilderd is 2:als het groot is want dan denken ze dat je er met veel moeite aan hebt gewerkt -Over kunst kun je een verschillende mening hebben -Want sommige mensen zien dingen anders in een kunstwerk.

5 kunstenaars  -Wil jij een kunstenaar worden ? - Dan heb je weinig kans. - Want alleen de aller aller beste daarin worden kunstenaars. -Kunstenaar wordt je niet zomaar. -Daar moet je een talent voor hebben. -De meeste extreem kuntenaars zijn dood -Maar er leven er nog een paar. -Maar, of die maken moderne kunst ok za maken beroemde kunst na.


Download ppt "KUNST!!! * ELLA 6A * * powerpoint kunst *. Kunst Er zijn veel verschillende kunstwerken. -Niet alleen schilderijen zijn kunstwerken. -Maar ook muziek."

Verwante presentaties


Ads door Google