De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

*nienke*. - Sommige mensen denken dat alleen een schilderij of een standbeeld kunst is, maar dat is niet zo. - Verschillende soorten kunst: - -een schilderij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "*nienke*. - Sommige mensen denken dat alleen een schilderij of een standbeeld kunst is, maar dat is niet zo. - Verschillende soorten kunst: - -een schilderij."— Transcript van de presentatie:

1 *nienke*

2 - Sommige mensen denken dat alleen een schilderij of een standbeeld kunst is, maar dat is niet zo. - Verschillende soorten kunst: - -een schilderij is kunst - -een standbeeld - - een tekening waar je je best op hebt gedaan en het uniek is. - - zingen is ook kunst. - -een beeld van ijs. - Bijna alles om je heen is kunst al vind je dat misschien niet.

3 Dit zijn een paar beroemde schilders -Leonardo da Vinci - -Vincent van Gogh - -Rembrandt van Rijn - -Johannes Vermeer - -Pablo Picasso - -Peter de Grote - Dit waren een paar kunstenaars er zijn er nog meer. -

4 Je hebt veel verschillende soorten talenten. -taalknap: talent met woorden. -rekenknap: talent met patronen en vormen. -beeldknap: talent met beelden. -beweegknap: talent met beweging, de kunst beweegt echt of geeft een beeld van beweging. -natuurknap: talent met de natuur. -Muziekknap: talent met muziek en rap of een lied bijvoorbeeld.

5 Wat is een realistisch kunstwerk????? -In een realistisch kunstwerk zie je wat het voorstelt. Hier zijn een aar voorbeelden Wat is een abstract kunstwerk???? - In een abstract kunstwerk zie niet wat het voorstelt. Hier zijn een paar voorbeelden.

6 om kunst te maken heb je verschillende materialen nodig. Beelden kan je met verschillende materialen maken zoals: Schuurpapier, beton, boetseer was, brons, klei, piepschuim, papier-mache……. De materialen die je nodig hebt voor een tekening: Papier, karton, kwasten, pen, potloden, verf, stiften, doek…

7 Daar ga ik nu over vertellen

8

9


Download ppt "*nienke*. - Sommige mensen denken dat alleen een schilderij of een standbeeld kunst is, maar dat is niet zo. - Verschillende soorten kunst: - -een schilderij."

Verwante presentaties


Ads door Google