De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarschuw niet: “ Uw licht doet het niet meneer “, want voor je er erg in hebt, ga je genadeloos neer ! Zeg nooit: ”Joh, doe dat nu toch niet !” Geheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarschuw niet: “ Uw licht doet het niet meneer “, want voor je er erg in hebt, ga je genadeloos neer ! Zeg nooit: ”Joh, doe dat nu toch niet !” Geheid."— Transcript van de presentatie:

1

2 Waarschuw niet: “ Uw licht doet het niet meneer “, want voor je er erg in hebt, ga je genadeloos neer ! Zeg nooit: ”Joh, doe dat nu toch niet !” Geheid zit je met jaren van verdriet … Men slaat, steekt, schiet elkaar neer, is er dan geen enkele tolerantie meer ? Geweld !! Men kan het in kranten lezen. Waar zou het goed fatsoen nog wezen ?

3 Is het aan onze kinderen nog uit te leggen, dat men geen “ sorry “ meer kan zeggen. Dat “ Buitenlanders “ mensen zijn, met eigen zorgen, verdriet en pijn ? Dat je voor een waarschuwing niet moord. De wereld is echt heel ziek en gestoord ! De Natuur werd “ Mac Donald ‘s “ afvalbak.. Dieren worden gepijnigd met ziekelijk gemak.

4 Einde PPS Greet KuilderGedicht Greet Kuilder Waar moet het heen met de jeugd, die als je goed kijkt best deugd ? Maar de beelden die ze zien op TV, Ja, wat moeten ze daar dan mee ? Ik hoop dat er een betere wereld komt ! Positiever, dan ik hier heb opgesomd.. Als je goed luistert, hoor je ook mooie dingen, bijvoorbeeld vogels en kinderen die zingen ! Zie je bloemen en een lachend kind ? Dat is waar de mooie wereld begint...


Download ppt "Waarschuw niet: “ Uw licht doet het niet meneer “, want voor je er erg in hebt, ga je genadeloos neer ! Zeg nooit: ”Joh, doe dat nu toch niet !” Geheid."

Verwante presentaties


Ads door Google