De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wandelen in de vrije natuur, eten als je honger hebt, slapen als je moe bent. Dat is fantastisch en volkomen gratis. Wandelen in de vrije natuur, eten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wandelen in de vrije natuur, eten als je honger hebt, slapen als je moe bent. Dat is fantastisch en volkomen gratis. Wandelen in de vrije natuur, eten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wandelen in de vrije natuur, eten als je honger hebt, slapen als je moe bent. Dat is fantastisch en volkomen gratis. Wandelen in de vrije natuur, eten als je honger hebt, slapen als je moe bent. Dat is fantastisch en volkomen gratis. Music : Acker Bilk Gheorghe Zamfir Music : Acker Bilk Gheorghe Zamfir Gespiegeld

3 Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft de mens de liefde nodig om mens te worden Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft de mens de liefde nodig om mens te worden

4 Ik wens je de moed van de morgenzon die elke dag weer opgaat, ook als de mensen lelijk kijken. Ik wens je de moed van de morgenzon die elke dag weer opgaat, ook als de mensen lelijk kijken.

5 Waarom gaat men leven zoeken op verre planeten als miljoenen mensen op aarde nog geen leven hebben?

6 Humor en geduld zijn de kamelen waarmee ik door alle woestijnen ga.

7 Het pad dat je neemt is het pad dat je kiest, de dag dat je aarzelt is de dag dat je verliest. Het pad dat je neemt is het pad dat je kiest, de dag dat je aarzelt is de dag dat je verliest.

8 De essentiële dingen van het leven zijn gratis. De zon en de vriendschap, het licht van de lente, het lachen van een kind, het lied van een vogel, het kabbelen van de beek, het leven en sterven, het menszijn op aarde. De essentiële dingen van het leven zijn gratis. De zon en de vriendschap, het licht van de lente, het lachen van een kind, het lied van een vogel, het kabbelen van de beek, het leven en sterven, het menszijn op aarde.

9 Ik zeg wat ik zeggen wil ik doe wat ik doen wil maar ik heb niet wat ik hebben wil.

10 Vergeet eens je zorgen. Leef en laat je niet leven

11 Kijk naar de hemel en wees blij omdat de zon gratis voor je schijnt.

12 De winter is het jaargetijde waarin de mensen proberen hun huis zo warm te krijgen als in de zomer toen ze over de warmte klaagden. De winter is het jaargetijde waarin de mensen proberen hun huis zo warm te krijgen als in de zomer toen ze over de warmte klaagden.

13 Een lach....is toch zó gauw gegeven. Maar ook bij verdriet moet je stil blijven staan.

14 We zitten in hetzelfde bootje. Laat ons samen varen.

15 De mooiste woorden kunnen niet verhalen wat een eerste krokus je vertellen kan over de komende lente. De mooiste woorden kunnen niet verhalen wat een eerste krokus je vertellen kan over de komende lente.

16 Als mensen waarderen wat je doet, doe je iets wat zij niet doen.

17 Als je geen tijd meer hebt voor jezelf en nooit meer uit vissen kunt gaan, dan heb je succes. Als je geen tijd meer hebt voor jezelf en nooit meer uit vissen kunt gaan, dan heb je succes. pps Lutgarde


Download ppt "Wandelen in de vrije natuur, eten als je honger hebt, slapen als je moe bent. Dat is fantastisch en volkomen gratis. Wandelen in de vrije natuur, eten."

Verwante presentaties


Ads door Google