De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het levensboek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het levensboek."— Transcript van de presentatie:

1 Het levensboek

2 Elke dag, schenkt het leven je een blanco bladzijde in het boek van je leven. Je verleden is al opgeschreven en daar kan je niets meer aan veranderen. In al die bladzijden vind je jouw verhaal. Sommige bladeren hebben zachte kleuren, andere tonen je donkere schaduwen. Soms zou je wel willen dat je de mooie herinneringen en de periodes van geluk er gewoon kon uitscheuren en herschrijven op het blad van vandaag.

3 Hoe ga jij je dag schrijven?
Maar enkel vandaag krijg je weer de kans om een nieuw blad te schrijven. Je beslist welke kleuren er zullen op komen.En zelfs bij tegenslag, kan je de zachte kleuren van bedachtzaamheid gebruiken om ook dit blad weer tot een mooi geheel te maken. Vandaag. Hoe ga jij je dag schrijven?

4 Het zal afhangen van je wil en je optimisme om het blad van vandaag om te vormen tot een blad dat je zal koesteren als een tere herinnering in de tijd die erna zal volgen. Want als je zou weten dat deze dag je laatste zou zijn, hoe zou je hem dan leven?

5 Je zou, zonder twijfel, in het reine willen komen met iedereen rondom jou. Je zou genieten van de gouden zonnestralen, de zachte wind, de liefde en zorg van alle mensen waarvoor je zo speciaal bent. Je zou dankbaar zijn voor alle zegeningen

6 Geniet van deze nieuwe dag
Geniet van deze nieuwe dag! Maak eens een inventaris van alle goede dingen in je leven. En geef opnieuw het beste van jezelf, zelfs als je denkt dat dit weinig mag voorstellen. Kwets anderen niet. Wees gelukkig dat je leeft en dankbaar omdat je kan glimlachen en anderen kan helpen. Het is nooit te laat om van koers te veranderen, een nieuwe start te maken en nieuwe bladzijden in je levensboek te schrijven.

7 Dank voor de gave van vandaag en de kans om deze dag tot een mooi blad in je levensboek te maken. Vergeet niet dat, in de wirwar van tegenslagen, problemen en moeilijkheden, het aan jou is om deze dag te leven.... ... alsof dit je eerste dag zou zijn....of dat het je laatste zou worden. Vandaag is dus het enige blad dat je in je boek kan schrijven!

8 Mag ik je vandaag een bladzijde toewensen, vol liefde en geluk


Download ppt "Het levensboek."

Verwante presentaties


Ads door Google