De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe maak ik jongeren enthousiast voor gebed?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe maak ik jongeren enthousiast voor gebed?"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe maak ik jongeren enthousiast voor gebed?
EA workshop 30 november Sven Leeuwestein

2 Inleiding Handelingen 2 Wat is God aan het doen? Geestelijk en praktisch Communicatie met jongeren

3 Lezen Handelingen H2 v43-47 v47 Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden. Het leven van de eerste gemeente 43 De vele tekenen en wonderen die de apostelen verrichtten, vervulden iedereen met ontzag. 44 Allen die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. 45 Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst onder degenen die iets nodig hadden. 46 Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. 47 Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden.

4 Wat is God aan het doen? Blackaby “knowing en doing the will of God”.
Wie initieert een gebedsbeweging eigenlijk? Enthousiast = vol van God(s Geest). Hoe je kunt “zien”wat God aan het doen is. Hoe voorbede samenhangt met Gods werk.

5 Geestelijk en praktisch
Twee kanten aan de munt van voorbereiding Bidden voor gebed, huh? Je best doen en je gezond verstand gebruiken Event organiseren Netwerken Pro-actief Eenvoudige boodschap.

6 Communicatie met jongeren
Het woord “gebed” is vaak een drempel What’s in it for me? Communiceren over het doel Het belang van outcome en de kracht van het getuigenis. Verschillende communicatie kanalen die je kunt gebruiken. Facebook en hyves zijn gratis, yes!

7 Q&A


Download ppt "Hoe maak ik jongeren enthousiast voor gebed?"

Verwante presentaties


Ads door Google