De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht.” (1 Petrus 2:9) Wat een voorrecht om te mogen samenwerken met God, die zoveel in ons heeft geïnvesteerd.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 oktober 2014 “ Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden” (Handelingen 2:46-47). Heer, help ons om met u samen te werken, zodat ook wij eensgezind en trouw mogen zijn en er mensen aan uw gemeente toegevoegd worden.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 oktober 2014 We worden opgeroepen om de deuren van de kerk wijd open te zetten en Gods boodschap te delen met de mensen om ons heen. Heer, help ons om trouw te zijn en mag dat genade vinden in uw ogen. Help ons om een voorbeeld te zijn voor toekomstige generaties.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 oktober 2014 “Daar aangekomen riepen ze de gemeente bijeen en brachten verslag uit van alles wat God door hen tot stand had gebracht. Ze vertelden hoe hij voor de heidenen de deur naar het geloof had geopend” (Handelingen 14:27). Met onze inzet, gaven en tienden helpen wij het werk van God te volbrengen.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat."

Verwante presentaties


Ads door Google