De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits

3 Het begon allemaal heel voorspoedig….. 3 juni was het zover, iedereen had er zin in: een echt mannenweekend. 3 juni was het zover, iedereen had er zin in: een echt mannenweekend. We vertrokken uit verschillende richtingen, 4 uit zandvoort, 4 uit friesland en 1 uit Zwolle. We vertrokken uit verschillende richtingen, 4 uit zandvoort, 4 uit friesland en 1 uit Zwolle. Maar zeker niet te vergeten: Ton alias Herr Flick Maar zeker niet te vergeten: Ton alias Herr Flick

4

5 We hadden als eerst afgesproken om vanuit het eerste tankstation na Arnhem, de club Zandvoort en Friesland (en Zwolle) samen te laten rijden tot aan het volgende tankstation vlak voor de grens. We hadden als eerst afgesproken om vanuit het eerste tankstation na Arnhem, de club Zandvoort en Friesland (en Zwolle) samen te laten rijden tot aan het volgende tankstation vlak voor de grens. Hier hebben we ook wat gebruik gemaakt van de nodige versnaperingen die het tankstation ons te bieden had (een lekker balletje). Hier hebben we ook wat gebruik gemaakt van de nodige versnaperingen die het tankstation ons te bieden had (een lekker balletje). Of wat te drinken voor iedereen was er wel wat. Of wat te drinken voor iedereen was er wel wat. O ja er moest natuurlijk ook getankt worden. O ja er moest natuurlijk ook getankt worden.

6 Vanaf het tankstation was het nog wel een stukje rijden naar het volgende station. Vanaf het tankstation was het nog wel een stukje rijden naar het volgende station. Daar hadden we afgesproken met Ton, die zou daar om ongeveer 15:00 zijn…………….. Daar hadden we afgesproken met Ton, die zou daar om ongeveer 15:00 zijn……………..

7 Aangekomen op de bestemming (ruim op tijd) moesten we alleen nog maar wachten op Ton, om vervolgens door te rijden naar het huisje. Aangekomen op de bestemming (ruim op tijd) moesten we alleen nog maar wachten op Ton, om vervolgens door te rijden naar het huisje.

8

9

10 En na ongeveer 2.5 uur wachten was ie er. En na ongeveer 2.5 uur wachten was ie er. Dit kwam door problemen met de “motor”. Dit kwam door problemen met de “motor”. Hij schakelde niet meer, bougie zat niet vast en hij rookte teveel. Maar uiteindelijk kreeg Ton hem zo aan de gang zodat we de reis konden voortzetten. Hij schakelde niet meer, bougie zat niet vast en hij rookte teveel. Maar uiteindelijk kreeg Ton hem zo aan de gang zodat we de reis konden voortzetten. België here we come België here we come

11 Na de grens gepasseerd te zijn was het nog maar een klein stukje rijden naar het huisje, mits de borden in België op de goede plekken staan. Na de grens gepasseerd te zijn was het nog maar een klein stukje rijden naar het huisje, mits de borden in België op de goede plekken staan. We moesten in grand Sart zijn. Alleen het bord stond aan een kant van de weg, en dat was net de kant waar we niet vandaan kwamen. We moesten in grand Sart zijn. Alleen het bord stond aan een kant van de weg, en dat was net de kant waar we niet vandaan kwamen. Kortom het was nog even zoeken, en we hebben het uiteindelijk gevonden. Kortom het was nog even zoeken, en we hebben het uiteindelijk gevonden. Ook al stonden we eerst bij een verkeerd huisje.. Ook al stonden we eerst bij een verkeerd huisje..

12 Het Huisje Zie hier het huisje, waar we 2 dagen moesten overnachten. Hetgeen wat niet voor iedereen een goede nachtrust betekende.

13 Voor dat we bij het huisje waren zijn er eerst wat boodschappen gedaan. Voor dat we bij het huisje waren zijn er eerst wat boodschappen gedaan. Een paar biertjes, wat wijn lampolie en natuurlijk wat te eten voor de avond en de volgende morgen. Een paar biertjes, wat wijn lampolie en natuurlijk wat te eten voor de avond en de volgende morgen.

14 Na lekker gegeten te hebben en de nodige alcohol werd het steeds gezelliger Na lekker gegeten te hebben en de nodige alcohol werd het steeds gezelliger Maar men werd ook lollig met voedsel

15 Ei op het raam Ei op de grond En ei op Ben

16 Maar er moest ook weer opgeruimd worden

17 Uiteindelijk gingen we maar naar bed meer omdat de alcohol op was. Uiteindelijk gingen we maar naar bed meer omdat de alcohol op was. Het was ook niet veel (3 kratten bier 5 flessen wijn en een fles groene lampolie). Het was ook niet veel (3 kratten bier 5 flessen wijn en een fles groene lampolie). Maar voor een enkeling was de hoeveelheid toch iets te veel. Maar voor een enkeling was de hoeveelheid toch iets te veel. Helaas weten we nog steeds niet wie de overgevende dader is, hij wil zich ook niet melden. Helaas weten we nog steeds niet wie de overgevende dader is, hij wil zich ook niet melden. Misschien komen we er nog een keer achter. Misschien komen we er nog een keer achter.

18 De volgende ochtend….. De volgende ochtend…..

19 Nadat ieder zich had opgefrist, moest er eerst benzine gehaald worden om de Motor van Ton weer aan de gang te krijgen (lege Tank). Nadat ieder zich had opgefrist, moest er eerst benzine gehaald worden om de Motor van Ton weer aan de gang te krijgen (lege Tank). Daarna konden we pas boodschappen doen. Om daarna te genieten van een exclusief ontbijt, klaargemaakt door Hans. Daarna konden we pas boodschappen doen. Om daarna te genieten van een exclusief ontbijt, klaargemaakt door Hans.

20 MONSCHAU 4 Juni. Vandaag gaan we naar het Duitse plaatsje Monschau. 4 Juni. Vandaag gaan we naar het Duitse plaatsje Monschau. Het begon allemaal niet zo voorspoedig nl. de Harley had een probleem onderweg. Het begon allemaal niet zo voorspoedig nl. de Harley had een probleem onderweg. Ben had geen aandrijving meer, hij vermoede dat de bout v.d. primaire ketting was losgetrild. Ben had geen aandrijving meer, hij vermoede dat de bout v.d. primaire ketting was losgetrild. En dat was ook het geval. Maar gelukkig konden we bij een fietsenhandel wat spullen lenen van Quasimodo en kon Ben de Harley weer maken. En dat was ook het geval. Maar gelukkig konden we bij een fietsenhandel wat spullen lenen van Quasimodo en kon Ben de Harley weer maken. Dit was ook mede te danken aan het boordgereedschap v.d. Russische Motor. Dit was ook mede te danken aan het boordgereedschap v.d. Russische Motor.

21 Het was trouwens niet de eerste keer dat er aan de Harley gesleuteld moest worden….. Het was trouwens niet de eerste keer dat er aan de Harley gesleuteld moest worden…..

22 Na een lekker stuk te hebben gereden kwamen we aan in Monschau Na een lekker stuk te hebben gereden kwamen we aan in Monschau De motoren worden geparkeerd en we lopen lekker een stukje richting het centrum. De motoren worden geparkeerd en we lopen lekker een stukje richting het centrum.

23 Eerst moest er door een aantal even worden afgetapt. Eerst moest er door een aantal even worden afgetapt. Vervolgens hebben we Vlaamse frieten gehaald bij een Italiaan (in Duitsland) Vervolgens hebben we Vlaamse frieten gehaald bij een Italiaan (in Duitsland) En Cees kon de verleiding niet weerstaan om het poesje te berijden En Cees kon de verleiding niet weerstaan om het poesje te berijden

24 Na het patatje zijn we nog wat gaan drinken op een van de terrasjes, wat cola, koffie en 1 bier Na het patatje zijn we nog wat gaan drinken op een van de terrasjes, wat cola, koffie en 1 bier

25 Na wat gedronken te hebben gingen we richting huisje, maar eerst moest er nog wat voedsel ingeslagen worden. Na wat gedronken te hebben gingen we richting huisje, maar eerst moest er nog wat voedsel ingeslagen worden. Namelijk wat bier, wijn, vlees en nog meer lekkere dingen voor bij de barbecue. Namelijk wat bier, wijn, vlees en nog meer lekkere dingen voor bij de barbecue.

26 Lekker BBQ. Lekker BBQ. Het hoort er echt bij, lekker genieten van het leven met een groot stuk vlees en andere ongezonde dingen. Het hoort er echt bij, lekker genieten van het leven met een groot stuk vlees en andere ongezonde dingen. En er moet ook gedronken worden, hoewel het wel minder was dan de avond daarvoor. En er moet ook gedronken worden, hoewel het wel minder was dan de avond daarvoor.

27 De hond van de buren had het op ons vlees voorzien, maar kreeg uiteindelijk alleen een stukje brood.(Had hij/zij maar niet in ons huisje moeten pissen). De hond van de buren had het op ons vlees voorzien, maar kreeg uiteindelijk alleen een stukje brood.(Had hij/zij maar niet in ons huisje moeten pissen). Nog even genieten van de zon nu die nog schijnt. Nog even genieten van de zon nu die nog schijnt.

28 Sommige mensen kunnen zich ook nooit gedragen. Sommige mensen kunnen zich ook nooit gedragen. De BBQ kan ook heel goed worden gebruikt voor een kampvuur(volgens mij was dat volgens de verhuurder niet helemaal de bedoeling). De BBQ kan ook heel goed worden gebruikt voor een kampvuur(volgens mij was dat volgens de verhuurder niet helemaal de bedoeling).

29 Nog even nagenieten van de omgeving

30 De Terugkeer Na een goede nachtrust stonden we met goede moed op om ons voor te bereiden op de lange weg terug. Na een goede nachtrust stonden we met goede moed op om ons voor te bereiden op de lange weg terug. Sommige moesten nog even snel hun kleding repareren met wat tape. Sommige moesten nog even snel hun kleding repareren met wat tape.

31 Ieder maakte zich klaar om zijn ijzeren Ros klaar te zetten voor de groepsfoto. Ieder maakte zich klaar om zijn ijzeren Ros klaar te zetten voor de groepsfoto. De een had het iets zwaarder dan de ander. De een had het iets zwaarder dan de ander.

32 De Motoren

33 De Groepsfoto

34

35 En weer een Dejavu Eindelijk gaan we dan.. Eindelijk gaan we dan.. Tenminste dat dachten we. Tenminste dat dachten we. Na ergens een patatje te hebben gegeten zijn we onderweg weer iemand kwijt geraakt…. Na ergens een patatje te hebben gegeten zijn we onderweg weer iemand kwijt geraakt…. Wie oh wie? Wie oh wie?

36 Jawel

37 Maar na een tijdje kwam hij toch weer opdagen. Maar na een tijdje kwam hij toch weer opdagen. De motor had weer kuren en dat zouden ook niet de laatste zijn…. De motor had weer kuren en dat zouden ook niet de laatste zijn…. Later bleek hij ook benzine te lekken. Later bleek hij ook benzine te lekken.

38 Onderweg moest er ook nog een sanitaire stop gemaakt worden. Onderweg moest er ook nog een sanitaire stop gemaakt worden.

39 Hierna zijn we terug gereden met onderweg nog een paar stops. Hierna zijn we terug gereden met onderweg nog een paar stops. Ben heeft nog even het oliepijl gecontroleerd van de Harley. Ben heeft nog even het oliepijl gecontroleerd van de Harley.

40 Op naar het weekend 2005 Ik weet dat ik heel heel gezellig weekend heb gehad en verheug me dan ook op het weekend in 2005 Ik weet dat ik heel heel gezellig weekend heb gehad en verheug me dan ook op het weekend in 2005 Gegroet Gegroet


Download ppt "Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits."

Verwante presentaties


Ads door Google