De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nu deze coole schoenen te koop! Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro! OMG! Die schoenen zijn super vet! En ik kan ze net betalen! BAL TE KOOP! Ik ga eens.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nu deze coole schoenen te koop! Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro! OMG! Die schoenen zijn super vet! En ik kan ze net betalen! BAL TE KOOP! Ik ga eens."— Transcript van de presentatie:

1 Nu deze coole schoenen te koop! Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro! OMG! Die schoenen zijn super vet! En ik kan ze net betalen! BAL TE KOOP! Ik ga eens een kijkje nemen bij die winkel! Ik woon gelukkig best dicht bij het centrum dus ik kan wel te voet gaan. Wilt u misschien een bal kopen? ‘t is een koopje!

2 Wacht nou even! NEE! Ik hoef die bal niet, oké?! NEE, GA NIET WEG! Alsjeblieft, koop die bal! Pff… Daar ben ik vanaf. Wat is hier nou weer aan de hand?

3 HALT! U mag hier niet langs. Waarom dat nou weer?! Dat lijkt me wel logisch, er is net iemand aangereden! Natuurlijk, het was te verwachten. ‘t is die vrouw met die bal.

4 Nou lekker dan, nu moet ik helemaal omlopen! Ding ding ding ding ding…! “slagboom” Nu alleen nog over het spoor. Grrr…!

5 “Trein” Tjoeke tjoeke tuut tuut! Tjoeke tjoeke… Ding ding ding… Héhé, eindelijk. Dat leek wel eeuwig te duren! Nou snel naar die winkel voor dat ie sluit!

6 Hé, wat kom jij hier doen? De winkel is al gesloten! Mag ik alsjeblieft nog even die nieuwe schoenen kopen? NEE! DE WINKEL IS GESLOTEN! Neeee!!

7 Alsje-alsjeblieft! Oké dan! Maar wel snel! YEAH! En dit zijn ze dan, de schoenen die ze o zo graag wilde. Haaaaaahh! OMG! Ze zijn nog mooier in het echt!

8 Ik doe ze gelijk aan. O wouw! Ze staan me super leuk! “ Als ze heeft betaald en terug naar huis loopt, loopt ze over een grasveldje. Waar dus ook poep ligt.” “natuurlijk is zij weer de pechvogel. En ja hoor, ze trapt in de poep.” NEEEE!! Nou zijn ze helemaal vies!

9 Ik kon me echt niet vertonen met die poep schoenen! Ik wil die vervelende schoenen echt nooit meer zien Hé, check mijn nieuwe schoenen! Wat deed ik nu verkeerd? Grr…! De volgende dag op school.


Download ppt "Nu deze coole schoenen te koop! Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro! OMG! Die schoenen zijn super vet! En ik kan ze net betalen! BAL TE KOOP! Ik ga eens."

Verwante presentaties


Ads door Google