De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ja hoor Is weer bezig geweest Een vrouw fietst door Rotterdammet op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken In één van die zakken zit een groot gat en er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ja hoor Is weer bezig geweest Een vrouw fietst door Rotterdammet op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken In één van die zakken zit een groot gat en er."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ja hoor Is weer bezig geweest

3 Een vrouw fietst door Rotterdammet op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken In één van die zakken zit een groot gat en er vallen iedere keer briefjes van €20 uit die zak

4 Verdomme zegt die vrouw Een politieagent ziet dat en houdt haar aan en zegt:“mevrouw,er vliegen een heleboel briefjes van €20 uit die zak!” Dan moet ik snel terug om alles weer op te rapen!!

5 Nou momentje zegt de agent Waar heeft u die €20 biljetten vandaan? Gestolen misschien? Nee zegt de vrouw Ik heb een tuintje Naast het Feyenoord stadion

6 En ze komen daar vaak om te plassen zo mijn tuintje in Maar ik laat ze dat niet ongestraft doen! Ik ga dan achter de bosjes staan met een heggeschaar Als er dan 1 zijn piemel door die bosjes steekt

7 Laat ik die heggeschaar zien, En zeg:20 euro,of je lul eraf!!!! De agent moet lachen en vind het een goed idee. Maar…wat zit er dan in die andere zak vraagt hij? Tja,zegt de vrouw, Ze betalen natuurlijk niet allemaal…….

8 Haal ik een poesje in huis,loopt m’n hond weg! Het is zo’n alleraardigst beestje Begrijpt u dat nou???

9 Een mankomt bij de apotheker Hij zegt:”Ik wil graag een potje Viagra”! De apotheker vraagt:”Heeft u daar wel een recept voor?”

10 Zegt de man: “Nee maar ik heb wel een foto van mijn vrouw bij mij!” Dus ik heb wat nodig!!! Om een beetje mee te kunnen doen!

11 Een vrouwmet een baby op haar arm stapt de bus in De chauffeurzegt tegen haar: “Zo’n lelijk kindheb ik nog nooit gezien!” De vrouw is woedend ze gooit geld neer voor een kaartje en ze gaat zitten

12 Bij de volgende halte Stapt er een man in en hij gaat naast haar zitten “U kijkt niet blij dame,”zegt hij,”wat scheelt eraan?” “Nou,”antwoord de vrouw,”de chauffeur heeft mij net zwaar beledigd!” “Dat moet je niet pikken,”zegt de man “ga naar hem toe en scheld hem z’n huid vol!” “Ja!”antwoord de vrouw, “dat ga ik meteen doen!”

13 “Goed,” zegt de man, “dan houd ik ondertussen die aap Wel even vast!!!!!


Download ppt "Ja hoor Is weer bezig geweest Een vrouw fietst door Rotterdammet op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken In één van die zakken zit een groot gat en er."

Verwante presentaties


Ads door Google